mor och dotter.

dagen köp var en ansiktskräm och en hudlotion från biotherm och det andra fick jag på köpet ( :.
världens underbaraste mamma är på besök hos mig i dalarna. det är så mysigt att ha henne här. hon kom som vanligt med en massa gott som mormor och morfar har skickat med. mormors sylter, mormors bullar, grönsaker från det egna landet, mormors kakor, honung från färila, en slant och lite där till. dom är så rara. mamma hade köpt ett superunderställ till lilla mig som kommer nog att användas flitigt i vinter då jag ska stå uppe på lugnet och heja på guldkornen i kylan. vi startade dagen med en himmelskt god fika innan det var dags för en butiksrunda. tack vare carolin blev det hel påse full med biotherm produkter. kicks hade erbjudande som föll mig i smaken. när jag köpte den ansiktskrämen jag var ute efter fick jag ett läppbalsam på köpet. när jag köpte en till biotherm produkt fick jag en gåva med en hel necessär med produkter från biotherm i en lämplig storlek för resor. perfekt. fick mycket för pengarna. det gillar vi. mamma sover över här hos mig ikväll. det känns bra så jag inte behöver sova själv halva natten. guldhjärtat kommer väl hem mitt i natten från kungälv. apropå guldhjärtat så har dom ju sin första match idag mot kungälv. just nu är jag väldigt nervös. hjärtat bultar extra hårt. jag vill så gärna att dom vinner matchen och får en bra start. så håll alla tummar och tår för våra guldkorn i Falu BS.
Ha en mysig lördagskväll.

Pestosallad.

pesto
Helt trött i bollen och i fötterna efter en halv veckas arbete. hoppas bollen inte behöver gå på högvarv och att mina fötter inte behöver göra så ont nästa vecka. tacka gudarna att jag har världens underbaraste guldhjärta som masserar min stackars fossingar. var så skönt att sluta tidigt idag. mycket skönare att komma ut från sin arbetsplats då det är ljust. blev bjuden på thaimat idag av guldhjärtat innan vi tog oss en promenad till bilmetro för att titta på två bilar. ikväll har guldhjärtat beställt en pestosallad som vi brukar svänga ihop som är ljuvligt god. den är lätt som en plätt att laga till och smakar himmelskt gott. bjuder er på receptet.
Petsosallad
pastaskruvar
bacon
creme fraiche
vitlök
pesto
fetaost
rödlök
cashewnötter
gurka
paprika
cocktailtomater
avocado
koka pastan enligt anvisning på paketet.
klipp baconen i centimeterstora bitar, stek dem knapriga och låt fettet rinna av på hushållspapper.
hacka grönsakerna
skär fetaosten i tärningar
blanda ihop creme fraiche med pesto samt pressa ner vitlöken.
blanda pastan, baconen, grönsakerna, nötterna och pestocremen.
smaklig måltid.
Nu blir det idol 2009 och i morgon blir det en mor och dotter dag här i falun. guldkornen åker till kungälv i morgon och då smäller det, seriepremiären startar. det är debut för guldhjärtat i högsta serien, spännande ( :

två ömma fossingar.

Hej&hå vilken dag. det känns som mina fossingar är vääääääärldens ömmaste just nu. är det verkligen meningen att man ska ha såhär ont i fötterna som jag har efter en arbetsdag? jag har inte klackar om ni tror det utan vanliga stövlar som är sköna i vanligt fall. inte kan jag köpa mig foppa toffler och skutta omkring i. det är inte riktigt jag och det passar inte riktigt in. hur ska jag göra för att slippa ha världens ömmaste fötter. någon som kan ge mig tips? aj aj aj. hjälp.
jag är fortfarande väldigt lycklig i själen och det känns som dagarna är mer än aktiva. jag är helt slut som artist när jag kommer hem. idag efter jobbet hoppade jag ner i ett varmt bad, tände ljus och lyssnade på lugn kärleksmusik. avslappning på hög nivå. underbart. nu ska jag svänga ihop en fisk- och skaldjursgryta och sedan hoppas jag att mitt guldhjärta kan massera min ömma fossingar ( : kärlek.

Första dagen.

Första dagen på mitt nya arbete och det kändes verkligen hur bra som helst. När jag kom hem kände jag mig lycklig i själen och det är väl härligt. Så många nya ansiktet men det är bara roligt att lära känna nya människor. Har så ont i fötterna. Det var så längesen jag skuttade omkring en hel dag. Så nu sitter jag med fötterna i högläge och hoppas att det ska gå över som jag ska även stå ikväll då det vaknas den sista träningsmatchen på lugnet för guldkornen innan serien börjar på allvar. Ha en mysig kväll.

Pirr i kistan.

Har inte riktigt vant mig med vintertiden. eftermiddagarna känns på tok för mörka. fast mitt på dagen idag visade solen sig och oj vad mycket ljuset gör. det ger mig energi. efter lunch idag träffade jag min nya arbetsgivare och skrev på avtalet. det känns så bra. kände att jag var värd något nytt så det blev en svart stickad översize tröja. det blir att lägga sig i bra tid i kväll för i morgon blir det till att kliva upp i tid som det är min första arbetsdag. kommer nog inte vara lätt att kliva upp som jag har haft sovmorgon väldigt många morgnar. det börjar pirra ordentligt i kistan nu och mer kommer det väl pirra i morgon då jag ska göra entré ( : natti natti.

Enkelt matbröd.

Enkelt matbröd
1 bröd
5 dl filmjölk
1 dl brödsirap
1 dl torkade aprikoser
1 dl hasselnötter
1 dl russin
1 dl havregryn
3 dl fint rågmjöl
3 dl vetemjöl
1 dl linfrön
2 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
havregryn
sätt ugnen på 200 grader.
blanda filmjölk och sirap i en bunke.
hacka frukterna och nötterna och sedan blanda samman med alla torra ingredienser.
rör ner de torra ingredienserna ner i filmjölken.
lägg ner ett bakplåtspapper i en avlång brödform.
fyll formen med smet, strö över lite havregryn och grädda brödet i mitten av ugnen i 45 minuter.
enklar och godare bröd får man leta efter. vem älskar inte att äta hembakat bröd. brödet behöver ingen jäsning, degen behöver inte knådas och det går snabbt att svänga ihop något så gott och nyttigt bröd. man kan dessutom variera med olika mjölsorter, frukter, nötter och kryddor.

uppsala.

de vackra skapelserna som vi hälsade på i helgen, tack erik & annie.
vilken helg vi hade i uppsala med de underbara skapelserna. om jag ska försöka sammanfatta helgen i ord blir det mysigt. kärlek. Olle. överraskningar. Östen. foccacia. färskpressad apelsinjucie. skratt. Annie. promenader. fotboll. bubbel. Janne. trerätters. sm guld. levande ljus. vin. usa. Eva. taxi. vintertid. skönhetssömn. Eva. nyhetsmorgon söndag. kramkalas. te. stan. restaurang. väntetid. Erik. liverpool. glädje. smågodis. sj. lantliv.
_____
humöret är på topp trots att det är grått väder även idag som det har varit i en veckas tid. jag njuter av mina sista dagar som hemmafru, bakar, pysslar om hemmet och pysslar om mig själv. tänkte faktiskt baka frukostbröd idag som vi kan mumsa i oss här hemma i veckan.
ha en underbar måndag med mycket mys.

Lycka.

jag fick jobbet. igår var jag på intervju och idag kom samtalet som berättade att jag fick jobbet och på onsdag börjar jag. här händer det grejer. jag ska jobb som "värdinna" på ett försäkringsbolag här inne i stan. ska bli så otroligt roligt och spännande. ikväll firar vi med bubbel, tryfflar och kärleken.

wish me luck

nu är det dags.

Kantarellpaj.

Kantarellpaj Receptbild - Allt om Mat
glömde att fota gårkvällens middag och därför blev det en bild från "allt om mat".
en underbart god paj som passar perfekt såhär på hösten.
vanligt pajskal
kantareller
1 gullök
2 dl parmesanost
2 dl grädde
2 dl mjölk
3 ägg
salt & peppar
hacka löken. bryn löken och kantarellerna i en stekpanna i smör.
lägg i lök- och svampblandningen i pajskalet.
blanda ihop grädden, mjölken och äggen till en smet. smaksätt med salt och peppar. häll i äggsmeten i pajskalet.
strö över härlig smakrik ost och grädda i 175 grader i ca. 30 minuter tills äggstanningen stelnat och fått fin färg.
servera med sallad och kanske en kall senapsås.
tack david för inspirationen : )

Härlig, charmig och alldeles underbar reklam.


lyckorus.

vaknade av ett samtal som gör att jag lever i ett lyckorus just nu. en till intervju. det sprudlar glädje om mig idag. precis innan intervjun har jag ett möte med min jobbcoach malin. hoppas hon kan ge mig massvis med tips och råd inför intervjun.

varm i själen.

jag blir varm i själen av dig min älskade älskade vän victoria.
jag älskar människorna i mitt liv, jag kan inte få nog av er. ni är nog världens vackraste människor. ni ger mig kärlek. jag blir varm i själen. ni vet vilka ni är, så ta åt er. förstår ni, jag fullkomligt älskar er.
förmodligen åker jag och guldhjärtat till uppsala på lördag för att umgås med dom underbara skapelserna erik, annie, svärmor och svärfar. och jag kan inte låta att bli att redan längta till sista helgen i oktober då det blir en mor och dotter helg. och jag kanske åker hem till hälsingland en sväng nästa vecka också då min älskade vän victoria är hemma på lov. jag saknar dig.

kvällsdis och rosig kind.

jag & guldhjärtat har promenerat hand i hand och andats in den friska luften innan vi ska lägga våra knoppar på huvudkudden. hålla om varandra och dämpa oron. kommer det att lösa sig? snälla säg att det löser sig.

vit chokladmousse.

ikväll har jag och mitt guldhjärta lyxat till det med vit chokladmousse till efterrätt. himmelskt gott och så busenkelt att göra. hittade detta recept på en blogg och jag delar med mig av hennes fantastiskt recept på vit chokladmousse.
smält 100 gram vit choklad över vattenbad
vispa 3 dl grädde
vispa ihop två äggulor med några teskedar florsocker och vänd ner i grädden
tillsätt den smälta chokladen och ställ in i kylen i 1 timme
servera med hallonsås eller marinerade jordgubbar
idag har jag och guldhjärtat varit inne i stan och fikat med cathrine, stefan, mathias, noel, frida och emanuel. mycket mysigt.

heja storebror.

följer matchen mellan kalmar - gais. det ser ljust ut. redan 1-0 till hemmalaget kalmar. mamma, rolf, mormor och morfar är där nere i småland och hejar på storebror. hör och häpna mormor och morfar har flugit flygplan för första gången i äldre dagar. dom är härliga. idag är mitt guldhjärta i västerås för att spela en träningsmatch mot örebro. vi gick upp tidigt idag för anders skulle komma och hämta oss klockan tio för att sedan åka upp med honom till toyota center och provköra bilar. ibland blir det inte som man tänkt sig. toyota hade inte öppet på lördagar. attans. så att provköra toyotas bilar får bli en annan dag. jag glider omkring här hemma och har det bra. ska snart ta mig ett varmt härlig bad. sedan blir det mys med elin, cathrine och olympe.
fasen gais har gjort mål.

Lyckat möte.

har varit på ett lyckat möte med min jobbcoach malin idag. hon tipsade om mig till ett företag och det känns hur bra som helst. ska köra den här gud som haver.. och önska mig att företaget fastnar för mig och vill ha mig. om lyckan slår in då börjar jag mer och mer tro på att det finns någon där uppe som lyssnar, jag kan ju i alla fall prova om det funkar ( : jag och guldhjärtat kanske ska börja med en tradition, thaimat på fredagar, det var oslagbart gott förra fredagen då jag åt thai räkor med vitlök och chili. kan mycket väl bli nummer 44 ikväll igen. självklart blir det idol 2009 med temat michael jackson.

Mary Kay kväll.

ikväll var det dags för en mary kay kväll hemma hos denise med några av bandyfruarna. en mycket skön torsdag kväll. tack denise och nicole för denna kväll då vi fick prova en hel del underbara skönhetsprodukter. och tack underbara älskade guldhjärtat för maten stod på bordet när jag kom hem, den var gudomligt god men det vet du ju redan ( :

Klockrent.


Chokladkaka med nötter.

mitt guldhjärta opererade sin lilla tå igår på grund av hans nageltrång, det har varit riktigt illa de senaste dagarna så det bästa var nog att åka upp till sjukhuset för lite operation och så blev det. det gick bra och det verkar redan kännas bättre. så vi får hålla alla tummar och tår att han får på sig skridskorna så fort som möjligt för snart vankas seriepremiären. han har även varit hos tandläkarn idag och fixat tandskydd till vintersäsongen. jag tycker dock att han kan ta på sig gallret men han tycker det räcker med tandskydd. jag får väl vara nöjd att han vill ha någonting som skyddar honom lite i alla fall ( :
igår kväll hade vi besök av min älskade pappa och hans kollega. dom är i borlänge och bygger så då passar pappa på att hälsa på oss. chokladkakan med nötter blev riktigt lyckad så därför bjuder jag med mig av receptet på den goda kakan. varsågoda, här kommer det.
Chokladkaka med nötter
ströbröd
150 g smör eller margarin
150 g choklad
3 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk kanel
stänk cayennepeppar
nötter tex. hasselnötter och mandlar.
vispgrädde
sätt ugnen på 225 grader.
smörj och bröa en form med löstagbar kant.
smält smöret och chokladen på låg värme.
vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan chokladblandningen när den har svalnat.
blanda mjöl, bakpulver, kanel och ett stänk cayennepeppar och sedan rör ner blandningen i chokladblandningen.
häll smeten i formen.
hacka nötterna som du vill ha i din kaka och strö över nötterna överst på kakan.
grädda i 18-20 minuter.
låt kakan svalna i kylen innan servering.
vispa grädden och servera till.
underbart god.

säg ingenting till mig.

igår kom den och hon spelas på spotify. flickan hon med det.
imorgon ska jag visa upp mig för ett företag, dom ska skära i mitt guldhjärta och min älskade pappa kommer hem till mig.

Slängpuss.

slängpuss till er alla bandyfruar. ni är mina hjärtan. ni är härliga. ni är obeskrivligt underbara.

V E L O U R.

velour klänningen får hänga med mig ikväll på tjejfest och förmodligen en utgång.
har besökt lager 157 idag med guldhjärtat. tusen tusen tack pär för lånet av bilen. för mig blev det velour klänningen för endast 300 kronor, ordinarie pris 600 kronor. guldhjärtat hittade ett par jeans för endast 250 kronor, ordinarie pris 700 kronor och dom var riktigt läckra jeansen. så en liten påse med två fynd fick vi med oss i alla fall.
ikväll ska bandyfruarna till denise för en kväll fylld med vänskap, glädje, kärlek, bubbel, fotboll och mary kay. guldkornen ska ha lagfest förmodligen kommer deras kväll innehålla vänskap, glädje, kärlek, öl, fotboll och inkylning för dem nya guldkornen. sedan ses vi nog alla på dansgolvet ( :

älskade mormor & morfar.

skylten ovanför vår säng som mammas väninna anna har gjort till oss.

på morgon kvisten kom det finbesök till lilla mig, det var min älskade mormor och morfar. med sig som alltid hade dom bland annat mormors sylter, potatis, morötter, lök från det egna landet och sådant som inte finns att köpa här till exempel delins korv från färila. så nu kan man inte annat än säga att kyl, frys och skafferi är påfyllt. lagomt till guldhjärtats lunch hade jag varit på hammars för att hämta hem lunch till oss alla fyra och självklart bjöd världens underbaraste mormor och morfar på den goda lunchen. det har borrats och spikats för att få den underbart fina skylten ovanför sängen som mammas väninna anna har gjort till mig och guldhjärtat. nu börjar det bli lite ombonat sovrummet. sängborden jag fick av gammelmoster i somras som jag målade hemma i hälsingland är på plats och det blev så tjusigt. pelargonerna jag har haft ute på balkongen har jag klippt av och satt i små glas, så nu är det extra fint på sängborden. morfar har putsat fönstren, mormor har städat ugnen, det har dammsugits, det har skurats, det har diskas, det har har strukits, det har fikats kaffe, mina hemmagjorda kanelbullar och mormors kakor. fast jag donade lite i lägenheten igår så går det inte att jämföra när min mormor och morfar sätter fart, det är verkligen skinande rent i hela lägenheten och jag är så tacksam för deras hjälp. nu har dom åkt och jag längtar efter dom redan, dom är speciella och otroligt värdefulla. mitt hjärta bultar.
jag har tagit min gamla lilla lilla samsung telefon för tillfället, så nu är det fritt fram att smsa och ringa igen ( :

Hoppet.

det är frost om natten och nollgradigt om morgnarna. träden fäller sina färgsprakande löv. det blir mörkare om kvällarna och friskare om dagarna. det är tyst och det är ensamt. en ensamhet som är svår att beskriva. all press på mig själv är inte behaglig. jag vill ha ett lugn inom mig. jag försöker intala mig att det löser sig till slut, det gör det alltid. hoppas, hoppas hoppas. hela mitt liv är ett stort hopp. jag hoppas något så innerligt att jag får ett arbete snart, väldigt snart. jag är inte ensam om att inte ha ett arbete. var på informationsmöte idag hos arbetsförmedlingen det var blandat med åldrar allt ifrån nybakta studenter till på gränsen till nybakata pensionärer. det var "normala" människor där. det känns skönt att jag inte är ensam om att vara arbetslös, det tar emot att säga det. guldhjärtat åker på sen träning nu och jag tänkte göra någorlunda fint i lägenheten för i morgon kommer min älskade mormor och morfar, som jag längtar efter dom skapelserna. dom ger mig energi och det är precis vad jag behöver, energi.
vill tacka dig mitt älskade guldhjärta, du ger mig kärleken, hoppet och tron på att det löser sig.
mitt hjärta bultar.

Provkört.

fick en lunch tillsammans med underbaraste marlene idag som innehöll räksallad, vänskap och en heldel snack om ditten och datten. tack underbara du för allt idag. olle flexade ut lite tidigare från jobbet idag så att vi kunde i lugn och ro gå till bilmetro för att provköra bilar. idag har vi båda kört en golf och en splitterny polo. jag trodde först att jag inte skulle våga sätta mig på förarsidan och provköra som jag inte har kört sen jag tog körkortet den 14 september men hör och häpna jag vågade och det var så roligt. båda bilarna var väldigt sköna att köra och kändes rymliga och stabila trots sin storlek. ett plus var att säljaren var jättetrevlig och serviceminded. vi skulle gärna vilja prova andra bilmärken också för att jämföra, inte förhastat beslut. ikväll är det heliga onsdagen. det är så fantastiskt att ha guldhjärtat hemma en kväll och inte blir det sämre när det är en bra tvkväll. förresten, det har blivit två köp här i dagarna en vit laptop bräda och blossa 09 ( :


Farväl lg shine.

han mår inte bra, inte alls bra. jag vet inte varför. han vill inte vakna till liv igen.
jag kommer att sakna dig min älskade lg shine. dig som jag nu har haft nära i mer än två år. du var så bra. den bästa jag haft. jag har haft en kärlek till dig och kommer alltid att ha. nu var din tid inne att säga farväl. nu ska jag försöka hitta en ny kärlek, men det kommer var svårt. om ni vet någon mobil som man blir förälskad i, ge mig tips snarast. jag behöver en med basta. en sak som är säker jag kommer att sakna dig, men nu är det dags - ut med det gamla in med det nya - . så nu vet ni, om ni vill få tag i mig ring hem eller maila mig så länge.
idag har jag även varit på anställningsintervju hos manpower. fick göra tester vid en dator först och sen intervjufrågor av en jättetrevlig kille vid namnet andreas. det enda jag visste om arbetet var att det var ett säljjobb och det man skulle sälja var el. han berättade mer om jobbet när jag väl var på plats. jobbet var ett jobb jag har precis sagt att jag verkligen inte vill ha. du jobbar mellan 17.00 - 21.00. du har provisionsbaserad lön. du ringer till privat kunder. de sökte en person som var envis. jag hatar telefonförsäljare som ringer hem till oss och vägrar att acceptera att vi inte vill ha något. den jättetrevliga killen andreas såg på den timmen jag var där att något sådant arbete inte var någonting för mig. om jag ska sälja då ska kunden komma till mig. alltså sitta i en kundtjänst eller arbeta i en butik. jag är för snäll för att ringa hem till privata på kvällarna och försöka trycka på dom någonting dom inte vill ha. så inget jobb blev det idag. andreas tyckte i alla fall att det var bra att jag kom på intervjun för nu vet han någorlunda vem jag är och vad jag skulle passa att arbeta med. så det är bara att leta vidare efter ett passande yrke till mig.

Anställningsintervju.

är verkligen mätt och belåten nu efter en middag bestående av fras våfflor. måndagskvällen har innehållit bland annat två timmars promenad med godaste anne. äntligen har ett företag ringt och imorgon vankas det anställningsintervju. vet dock inte så mycket om vad det är för arbete mer att det är ett säljjobb. så håll alla tummar och tår för lilla mig imorgon och jag återkommer hur det gick imorgon ( : .

kanelbullar.

jag och guldhjärtat ska precis till att mumsa i oss hemmagjorda kanelbullar och till det ett glas med iskall mjölk. när det är kanelbullens dag ska det väl ändå ätas åtminstone en kanelbulle ( : . det har planerats tvättning och städning här hemma idag. guldhjärtat har redan dammsugit hela lägenheten och skurat golvet, vilken händig kille jag har.
blev en tur till västerås igår med cathrine och hennes föräldrar för att se våra guldkorn ta hem en seger i svenska cupen, men så blev det tyvärr inte. inte heller fick cathrine se sitt guldhjärta då vi kom till andra halvlek efter en liten tur norrut i dalarna sådär oplanerat och i andra halvlek spelade inte stefan som hans ledbands förmodligen har slitits av knäet efter en incident i första halvlek. till och med när vi skulle åka hem till dalarna igen åkte vi på tok för fel igen dock inte lika långt som på vägen dit, men nu har jag sett nya platser och det tackar vi för ( : . tack för en trevlig dag och åktur familjen gårdlund ( : . fler guldkanter på lördagen var att jag fick kramas med min bestemor, bestefar, guldhjärtats storebror erik, min bonussysters pojkvän max, min storebrors bästa barndomsvän lars och hans sambo maria.
igår njöt jag och mitt guldhjärta av en god köttbit, hemmagjord potatisgratäng, ett glas rött och av fantastiska körer i körslaget. vad så mysigt att ha honom hemma igen. och denna natt har varit gudomligt skön jämförelse med de två nätterna jag sov ensam.

Resteröds.

världens längsta natt med många vakna stunder. när jag väl hade lagt mig i den stora sängen, under täcket, huvudet på huvudkudden och jag låg där för att vänta på john blund som skulle komma så trodde jag aldrig att jag skulle få något besök av herr blund denna natt. det tog tid för honom att komma till mig. det är samma visa varje gång jag ska sova själv i den stora stora sängen. jag har insett att jag sover som skönast när jag ligger i guldhjärtats famn, där trivs jag som bäst när jag ska sova, i vår säng, i hans famn där hittar jag mitt lugn. skönt är det väl att det bara en natt till jag får tillbringa själv i stora sängen förhoppningsvis och sen kommer det bli som vanligt, jag i hans famn, jag hittar lugnet och kan få min skönhetssömn ( :.
var hos marlene igår och fick tre stycken tröjor, en av dom var denna resteröds tröja som jag fastnade för. hon och hennes man har flyttat till en ny lägenhet så då har marlene passat på att rensa i garderoben och en stor stor säck med kläder skulle hon kasta eller ge bort. där hittade jag som sagt tre fin fina tröjor, jag är så tacksam marlene. det behövdes inte åkas till kupolen för att få fin fina kläder med sig hem ( : . blev även bjuden på en god middag, gott rött te hos marlene och trevligt sällskap av både marlene och sofia. det är tur man har vänner. tack för en mysig kväll underbara flickor.
har fått en lysande idé om att det skulle vara perfekt att ha kanelbullar hemma på söndag då det är självaste kanelbullensdag. så idag blir det till att knåda.
idag är det även precis ett år sedan jag började skriva här på bloggen. så grattis tessielessiesdagbok på ett årsdagen och tack all ni som följer med mig under resans gång.
i kväll blir det myskväll hos anne med alla underbara flickor.
och i morgon åker några av oss till västerås för att se guldkornen ta en seger mot vetlanda ( : .

Mammas gata.

Guldkornen har åkt till Västerås för några svenska cupen-dagar. Saknaden efter guldhjärtat har redan infunnit sig.
Snart ska jag och några flickor gå en promenad och andas in den friska luften därefter kanske det blir en kväll på kupolen.

Antagen.

Ett brev kom med posten idag adresserat till fröken Therese Eriksson från Högskolan Dalarna. Det var antagningsbeskedet. Jag kom in på ledarskap och organisation 7,5 Hskpoäng. Jag blir nervös när jag tänker tanken att jag kanske ska bli student och kursen börjar redan om em månad. Kanske är det perfekta tillfället att studera, det är faktiskt bara en kurs med kursakt 20%. Det betyder att jag kan försöka hitta ett arbete som är nästan heltid och ändå hinna med studierna. Därmed inte behöva ta något studielån utan bara studiebidrag. Att läsa ledarskap och organisation på högskolan tror jag att jag kommer att ha nytta av i framtiden. Hur ska jag göra, kan ni ge mig råd?

RSS 2.0