Lite Ögongodis Från Oman

Vi har varit i paradiset och haft det helt magiskt.
Vi kan varmt rekommendera Oman. 5-stjärnigt hotell vid den vita stranden, inte ett moln under hela veckan, 33 grader i luften, 27 grader i havet, 26 i poolen, god mat, trevliga människor, delfiner i havet, åk om du vill ha sol, bad, njuta och vila upp dig. Passa på inom dom närmaste åren. I dags läget finns det bara tre hotell i Oman, men om några år kommer det troligtvis vara många många fler. Njut av Oman.
Mer bilder kommer.

Nya äventyr.

I fredags var det min sista dag som värdinna på Försäkringsbolaget och nu väntar nya äventyr. Det börjar med en resa, som ni säkert vet till Oman med guldhjärtat. En resa med sol, värme, dopp i det blå, vila, njutning, kärlek och ja ni vet sådant som får en att må fint. När jag kommer hem börjar mitt liv som student. Jag ska nämligen studera matematik och förmodligen vid sidan om plugget ska jag arbeta extra åt ett bemanningsföretag och försäkringsbolaget. Sedan i maj ska jag prova på någonting helt nytt för mig, nämligen ska jag lära mig försäkring. Jag har fått sommarvik på Försäkringsbolaget. Så roligt att få prova på något nytt och få mer erfarenhet. Livet bygger mycket på upplevelser och erfarenhet.


Kärleksresa till Oman

På denna vita strand kommer jag och guldhjärtat gå hand i hand och vara lika kärleksfulla som min storebror Tobias och min svägerska Carolin är på bilden.
Denna helg har varit helt fantastisk och händelserik. Helgen har tillbringats i min hemby Ljusdal i Hälsingland. Helgen kunde inte startat bättre. Fick ett besked om min framtid som gjorde mig överlycklig. Jag fick jobbet som jag ville ha, tjoho. Kvällen tillbringades tillsammans med familjen framför brasan och OS med min varma familj. Lördagen startade med att åka till Järvsöbacken med familjen som var helt fantastiskt underbart. Perfekt före för utförsåkning och den friska luften gjorde susen. Sedan var det husvisning och sedan en skotertur över det vanliga. Vi åkte skoter på isen och när vi hade åkt en bit märker vi att vi åker på vatten. Det fanns ingen återvändo, det var bara att gasa för glatta livet. Stackars guldhjärtat som knappt har kört skoter fick börja sin tur på detta vis. Tur som var gick det bra, men jag fick nog och gick hem resten av biten :). Jag har myst med världens bästa mormor och morfar. Hälsat på hos gammelmorbror Nennen och katten Tiger. Sen har vi nämligen bokat en resa till Oman. Det ska bli så fantastiskt skönt och mysigt. Det blir en vecka i solen med mitt guldhjärta i paradiset. Längtar så otroligt mycket och det är väldigt nära :).

RSS 2.0