Idol

Rabih Jaber Foto:TV4
Han är galet bra. Ge mig mer av honom. Lyssna och njut.
Kvällen har tillbringats hemma tillsammans med guldhjärtat, god mat, idol och oskyldigt dömd. En perfekt onsdag kväll, nu är det dags för kvällsfika.

Blossa 09

&Aring;rgångsglöggen Blossa smaksatt med clementin. <br />Pernod Ricard Sweden.

Kanske är det i tidigaste laget att köpa glögg, men om jag ska vara ärlig så är jag redan sugen
på att prova årets upplaga med en friska doft och smak av clementin.
Du vet väl att redan i morgon
1:a oktober finns Blossa 09 med smak av clementin på systembolaget.

090929- i väntan på chokladbollarna

Druckit en kopp te, myst, tittat på idol och vid min sida har jag haft Elin. Nu snart ska jag njuta av chokladbollar som mitt guldhjärta har bakat. Här idag har jag myst omkring i lägenheten, donat, fixat, lämnat mitt cv till ett företag och sökt fler arbeten. Vet ni jag tror jag har kommit in på den kurs jag har sökt som börjar i november om jag har förstått det hela rätt : ). Ska ringa till dom imorgon och höra om jag har förstått det hela rätt : )

Helgen som varit

I lördags firade vi Frida som fyllde 21 år igår med pompa och ståt. Kvällen var superlyckad tack vare helt underbara människor. Ni är underbara tjejer.
Igår var det verkligen en soffdag för mig och mitt guldhjärta låg där så gott som hela dagen lång, men en lång härlig promenad ägnade vi oss åt i det vackra vädret.
Idag tog jag en promenad i det underbart härlig höstvädret och sedan har jag sökt kurser här i Dalarna. Blir mer och mer intresserad av att läsa till personalvetare. Den första kursen jag har sökt börjar redan i november, så snart kanske jag blir en student : ).
Nu ska jag städa badrummet så det blir skinande rent och ikväll blir det idol 2009 och självklart Svenska Hollywoodfruar.

Bakdoft

Igår gick jag och Cathrine till Frida för att sedan ta bilen upp till Lugnet där det vankades grillkväll. Himla mysig grillkväll med god mat och underbart sällskap, som alltid när man tillbringar en kväll med det sällskapet. Senare spenderades kvällen tillsammans med guldhjärtat, vi myste och tittade på den nya Falk filmen som var en riktig höjdare.
Här på morgonkvisten har det bakats hallonpaj för lite senare här idag kommer kärt besök av min bonussyster Rebecca och hennes Max. Ska snart in på stan för en brunch och lite shopping innan besöket kommer förbi oss. Längtar till ikväll då det blir tjejmys för hela slanten.
Förresten det blir förmodligen en arbetsintervju nästa vecka : ).

Underbara morgon

Vaknade utav att min käresta kom och gav mig en puss på munnen. Gick sedan upp ur sängen och fick syn på att mitt guldhjärta hade tänt levande ljus i lägenheten, han är helt fantastisk. Efter frukosten promenerade jag till
aqua room för att få en ansiktsbehandling i 90 minuter, helt fantastiskt att få bli ompysslad sådär på morgonkvisten.


Idag har jag tänkt uträtta några ärenden och sedan blir det grillkväll med guldkornen samt respektive uppe vid Lugnet. I morgon är vi flickor bjudna till Frida, hon med det långa vackra håret och det stora leendet fyller nämligen det oslagbara numret 21. Kvällar jag ser fram emot. Guldkornen åker till Västerås för att spela match mot något ryskt lag medan vi flickor dricker vin hos Frida : ).

Snöra på mig löparskorna

Jag hade bestämt mig för att snöra på mig löparskorna och springa i höstvädret idag och så blev det. Gick överförväntan fint att springa med tanke på att jag inte hade sprungit sen i juni, det känns skönt. Sitter och smaskar i mig en nachostallrik nu innan jag ska hoppa in i duschen.
Igår uträttade jag några ärenden som att besöka bland annat arbetsförmedlingen, gick en lång härlig promenad i vackra vädret för att prata med en man som är personalansvarig på ett företag (han var tyvärr inte där, så en träff med honom får bli en annan dag), köpte Clarins bus och bokade tid för en ansiktsbehandling.
Inget arbete till mig så långt ögat kan nå.. ännu. Jag hoppas innerligt att det ska ringa i min telefon snart och att någon i andra änden ska berätta att jag är den person dom precis söker. Jag lever på tron, hoppet och kärleken.

Den ljusblåa pilatesmattan

Casall Yogamatta blå 0,3 cm
Jag har idag dammat fram den ljusblåa pilatesmattan från Casall för att träna core. Bra musik och lugnt tempo, kan inte bli annat än bra. Sist jag tränade tror jag var någon gång i juni, oj vad tiden har tickat på : ).
Efter träningspasset tog jag ett varmt härlig skumbad i ett badrum fyllt med levande ljus, det var ljuvligt.
Min sambo kommer hem från träningen tidigt idag då dom tränar i Falun så det blir middag tillsammans ikväll, mys. Inte varje tisdag man får ha sin käresta hemma en kväll : ).
Hoppas ni får en mysig kväll.

Lyxfruar

Ikväll ska jag även se den omtalade serien Svenska Hollywoodfruar, jag missade första avsnittet förra veckan.
Jag kallar även mig själv för "lyxhustru" numera då jag är hemma om dagarna och donar medan min älskade tjänar in pengarna : ). Lyxhustru tycker jag låter mycket bättre än arbetslös så därför använder jag ordet lyxhustru. Men om jag ska vara helt ärlig så är jag redan trött på att vara "lyxhustru". Kanske hade det varit annat om jag hade haft Hollywoodfruarnas ekonomi, men så är inte fallet. Idag har jag jobbat hårt i alla fall för att bli en arbetarkvinna istället och jag hoppas det ger utdelning för alla mail som jag har skickat.
Om ni har vet något intressant företag här i Dalarna får ni gärna berätta det för mig : ).

Flickan som lekte med elden

Nu snart ska jag och min älskade O gå mot bion det blir "Flickan som lekte med elden". Ska bli så mysigt med söndagsbio, popcorn, cola och en trygg famn bredvid sig.
Har varit i Sandviken idag med "bandyfruarna" och tittat på våra guldkorn som vann med hela 6-2 mot Skutskär. Mitt guldhjärta fick bli målskytt idag : ).
Igår hade jag en underbart mysig dag med tjejerna på stan och sedan tillbringades kvällen tillsammans med våra kära vänner Cathrine, Stefan och Erik. Trevligt sällskap och kladdkaka med grädde, en perfekt lördagskväll.

Mormors dag

Godmorgon alla glada!
Idag är det den 19 september och min fantastiska mormors födelsedag.
Hurra för världens underbaraste mormor och ett stort grattis från mig och Olle.
Jag älskar dig så mycket mormor. Du är den bästa. Du är den mest fantastiska mormor man kan ha. Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på dig.
Nu är det i alla fall frukostdags och jag håller på att fixa en blåbär & hallon smoothies.
Idag är planerat en tjejdag på stan medan våra guldkorn är i Västerås och spelar en träningsmatch.
Ha en fin lördag alla.

Det är fredag idag och nu ska det njutas

Bild från Guldkant på livet
Nu ska jag nämligen fixa till mig och gå en skön promenad till posten med två av mina söta vänner Elin & Cathrine för att hämta mitt körkort och sen blir det en fika på mysiga Café Bagarstugan vid gruvan och fika något så gott som kanske en citronmarängpaj eller varför inte maräng rulltårta med körsbärssylt, där ska det njutas. Sen blir det hem och laga god fredagsmat dvs hemmagjord burgare med de smakrika tillbehören i form av keso/oliv/soltorkad tomat röra samt halloumin. Sen blir det soffläge och en skål godis framför tv:n som gäller.

Nu är det kvällsmys för hela slanten

Godkväll alla fina!
Med lite tända ljus här och där känns allt lite mysigare.
Sitter hopkuren i soffan under filten framför idol och dricker en stor kopp rött te, det är kvällsmys. Mitt guldhjärtat är i Sandviken och tränar i kväll så han kommer hem sent och då får man mysa på så gott det bara går i sin ensamhet :). I morgon blir det en tur till posten, har tydligen ett körkort att hämta :).
Underbart att få krypa ner mellan nytvättade lakan i egna bädden. Blev hela sex maskiner idag med bara sängkläder och badlakan, phu.
I morgon är det fredag, jag älskar fredagar.
Sov gott alla fina!

Jag blir varm i hjärtat

Armbandet från parls for girls som jag fick av mamma & Rolf.
Jag blir rörd, varm i hjärtat & själglad av alla fina människor jag har omkring mig. Tusen tack för alla gratulationer & för de fina presenterna. Av min rara mormor & morfar fick jag en stor slant. Av min söta mamma & hennes livskamrat Rolf fick jag armbandet från parls for girls, trisslott, bilskrapa, wunder-baum, reflexer & sist men inte minst hela körkortet. Och av min jättehärliga fästman fick jag en vacker blombukett i mina favoritfärger & chokladhjärtan. Tusen tack igen alla fina människor.

090914- En Av Mina Lyckligaste Dagar i Mitt Liv

Jag är den nya bilföraren!
Tjohooooooooooo,idag var det min dag! Jag klarade körkortet, jag vann 75 kronor på trisslott och ett samtal gjorde mig väldigt glad : ). Vilken känsla, underbar är bara förnamnet.
Tusen tack Elin, mamma och morfar för ni lärt mig att bli en bra bilförare, ni har varit fantastiska!
Ikväll har jag kört ensam och lyssnat på musik medan jag haft ett leende hela turen, vilken känsla detta är.
Nu blir det bubbel för att fira en av mina lyckligaste dagar i mitt liv.

En Härlig Höstdag i Svampskogen

Underbara höst säger jag bara. Idag har vi varit i svampskogen. Plockat. Njutit. Fikat. Umgåtts med nära & kära i stugan.
Igår blev det en tripp till IKEA och Göransson Arena. Jag körde för första gången på motortrafikled och motorväg, det gick fort och galant : ). Hittade lite smått och gott på IKEA som till exempel knoppar till våra sängbord. Det blev en förlust för guldkornen med 5-6 mot Broberg men det kunde lika gärna slutat 6-5 till guldkornen. Hem tog jag med mig guldhjärtat för helgmys.
Lördag kväll spenderades i den ljusa soffan hemma i Ljusdal, tända ljus, god potatisgratäng, gott kött, gott vin, allt var så gott och det var så perfekt.
Efter en härlig höstdag ute i naturen idag åkte vi hem får att äta toast med kantarellstuvning, kräftor, västenbottenostpaj med löjrom, cremé fraisch och rödlök. Mycket gott.
Nu har jag precis vinkat hej då till mitt guldhjärta som hoppade på tåget hem mot Dalarna.
Helgen har varit så mysig och jag har njutit i fulla drag.

En Härlig Höstkväll i Sommarstugan

Det känns som hösten har definitivt hittat hit till Hälsingland. Luften är kallare och friskare. Löven på träden har börjat bli färgsprakande. Hösten är vacker.
I kväll har vi varit ute på landet i sommarstugan och ätit surströmming. Somliga gillar det somliga gillar det inte, men jag är en av dom som gillar smaken : )

Nu blir det en kopp te med mjölk och premiären kändisdjungeln innan det är dags att lägga mitt huvud på huvudkudden och sussa sött. I morgon blir det ingen sovmorgon för min och mammas del. Vi ska söderut mot IKEA och Göransson Arena.
Önskar dig en mysig helg!

090910- Jag Är Lycklig, Jättelycklig

Jag, therese eriksson född naken och tandlös klarade teoriprovet med god marginal idag. Då blir man lycklig, jättelycklig.
Ikväll får jag en stund på tu man hand med min söta mamma i bilen då vi rullar mot hälsingland, mamma är bra. Det blir att köra bil i helgen med mamma och morfar. Kanske kommer jag lära mig ett eller två gatunamn i ljusdal denna helg om inte flera. Ska även köra till sandviken för att titta på mitt guldhjärta och sedan hämta hem han till ljusdal för lördagsmys.

Frasvåfflor med kardemumma

Ikväll blev det frasvåfflor med kardemumma till middag. Du milde så gott det var. Blev även blåbär från hälsingeskogen till kvällsmjölken.
Ikväll blev det även fotbollstittande mellan Malta - Sverige. Underbart med vinst. Nu bådar det gott får ett VM för Sverige. Efter mitt sista sluttest på datorn blev det 68 av 70 rätt, underbart. Nu kan jag väl ändå sova gott.

Uppladdning

Dricker en kopp te, äter mörk choklad och tittar på idol 2009 som har premiär ikväll.
Har pluggat så mycket jag orkat idag. För att tänka på lite annat har jag gjort rent ugnen och tagit en härlig promenad.
Det känns otroligt pirrigt, men jag känner mig laddad.

En helg i september

Fredag kväll blev det en tur med flickorna till Edsbyn för att titta på våra guldkorn. Tyvärr blev det förlust med 8-3, det som var positivt var att blev 3-3 i andra halvlek. En annan positiv sak med denna utflykt var att jag fick träffa Lina med den fantastiska utputande magen. Och igår kom Linas och Mickes efterlängtade dotter : ).
På lördag blev det en utflykt igen med denna gång till Sandviken för att titta på våra guldkorn. Resultatet mot Ljusdal blev oavgjort. Det syntes att killarna hade haft match dagen innan.
Lördag avslutades på bästa sett med middag hos Emanuel och Frida och sedan fotbollstittande hos Sofia med massa gott, en lyckad lördag med trevligt sällskap, god mat och en fotbollsmatch över det vanliga. Kan inte bli så mycket bättre.
Igår blev det en plugg- och städdag hemma i lyan samt en promenad i höstvädret. Hemmagjord pizza, chokladbollar och film blev det också, en perfekt söndag.
Idag har jag inte gjort mycket mer än att suttit vid min macbook och pluggat. Har tänkt att gå ut och andas in den friska luften om en liten stund.
Vill även säga grattis till jobbet Carolin, du är värd all lycka och framgång!
Jag vet att det är mycket roligare med inlägg med bilder, men jag glömmer ofta bort att jag har kameran med mig och ibland när jag har med mig den så är det slut på batteri, typiskt. Jag lovar att nästa inlägg blir det minst en bild.

Stop Pluggis

Nu sitter jag här igen med den stora rykande koppen med te, en filt och min vita macbook medan jag gör körkortstester. Det blir från morgon till sena eftermiddagen jag sitter och försöker få in all information. Fick av söta Carro som sitter i receptionen på trafikskolan ett häfte där all viktig information finns samlat, den är perfekt. Den heter STOP PLUGGIS : ).
Igår kväll gjorde jag ett uppehåll och åkte med Cathrine till Emma och hennes söta bebis Noel. Vi blev bjuden på varmrätt och efterrätt. God mat och inte tala om trevligt sällskap, vilken mysig torsdag.
Ikväll är vi några flickor som hoppar in i bilen och kör norrut denna gång för att se våra guldkorn spela mot Edsbyn.
Och imorgon åker vi igen mot Sandviken där det väntas en match mot min by, Ljusdal. Det blir en riktig bandyhelg för vår del.

Slutfasen

Ännu en dag på Ljusdals Trafikskola, men detta var slutfasen. Idag har det varit utbildningskontroll för min del då en annan lärare på trafikskolan bedömer min körning. Och det gick bra. Ska läsa på mer om säkerhetskontrollen så den flyter lite mer och öva på att köra i rondeller, om jag gör detta så ska nog detta gå galnat när det väl är dags på riktigt.
Ska snart packa ihop min saker och sätta mig på tåget mot Falun. Jag längtar så mycket efter min prins.
Först lunch med mammi.

Ett till steg i rätt riktning

Hemkommen från Trafikskolan, nu är jag klar med riskutbildningen. Skönt, ett till steg i rätt riktning. Nu ska jag plöja körkortsboken och dricka en stor kopp te. Det är inte långt kvar nu.
Ska ta ett litet break sen och måla nattduksborden som jag fick av gammelmoster, ni får se sen hur resultatet blir. Jag tror det blir fint fint : ).

RSS 2.0