Pannkaksfrukost.

Kesellaplättar med bär och glass.
En härlig myssöndag inomhus. Ute är det snöyra & så har det varit hela helgen, då får man njuta av myset inne som bland annat att äta gott och titta på någonting som gör en riktigt lycklig som till exempelvis OS. Startade denna februarimorgon med att äta nygräddade pannkakor, bär från hälsingeskogarna & vaniljgrädde. Det var barnsligt gott. Ta hand om er ute i snöstormen. Jag ska ta hand om min haka som är så ledsen, jag vet inte riktigt vad som har hänt. Först trodde jag att det var en invärtes finne, men det kan det inte vara väl.. Huden har fräts bort av all vätska och nu varar det så otroligt mycket. Jag fick till och med gå upp i natt för det rann så mycket. Det blir bara större och större och gör ondare och ondare. Guldhjärtat har nu pysslat om mig med att ha kompress och lösning för desinfektion. Det ser verkligen ut som att jag har gjort världens vurpa och slått mig på hakan. Usch, det här är inge vidare trevligt.

Semlans dag.

Idag är det ingen vanlig tisdag för idag är det semlans dag och då förhoppningsvis får man mumsa i sig en god semla. Jag har unnat mig en god semla från konditori Focus, mums : ). I kväll är det soppkväll på Lugnet igen med alla guldkorn. Hur mysigt och bekvämt som helst. Sedan blir det hem för att titta på skidskytte och mumsa i sig lite ost och kex : ). Förresten jag ska på en intervju nästa vecka på ett jobb som jag verkligen vill ha, skulle vara så kul om jag fick det.

Alla hjärtans helg

Helgen har verkligen varit toppen. Spenderade fredagskvällen tillsammans med Cathrine och David. Hämtade take away mat och mumsade i oss en massa smarrigheter. Blev en lyckad kväll i goda vänners lag, underbart. Sedan kom guldhjärtat eller målskytten hem från Bollnäs och gjorde mig sällskap i sängen, mysigast : ).
På lördagen gick vi en tur på stan och shoppade på rean. Blev ett par snygga skor till mig som kommer passa ypperligt till min nya acne klänning som jag shoppade i Sthlm förra helgen. Guldhjärtat köpte också ett par skor på rean. Rea är underbart! Sen mötte vi upp Stefan och Cathrine för en fika på Waynes. På kvällningen lagade guldhjärtat och jag plankstek och kladdkaka med grädde. Medan vi njöt av maten följde vi damerna i skidskytte. Blev lite chockad att Helena inte kom på en bättre plats som hon sköt fullt... konstigt. Kan det vara skidorna?
På söndag var det dags för en dag på isen som funktionärer för Grand prix - tävling. Alltså ett lopp för de som åker långfärdsskridskor. Det var helt fantastiskt att vara ute igår. Det var ca minus sju grader och strålande sol. Åh, så ljuvligt. På kvällen blev det att titta på OS igen innan vi kröp ner i mellan lakanen och laddad inför kommande arbetsvecka. Nu ska jag fixa och dona här hemma, sedan blir det att tillaga tigerräkor i kokosmjölk och chili ikväll, mums.

Rosa kärleksblommor.

I fredags kom dessa vackra rosa blommor från min älskade mamma.
Jag älskar dig mamma.
Ska snart åka till Runn för en dag på isen i solen. I dag är det en kärleksdag.

Middag i buffétältet.

En middag i goda vänners lag. En coca-cola och god mat. Det varvades med bandytittande, historia, framtid och funderingar. En lyckad kväll var det igår tillsammans med tjejerna. Jag är otroligt glad att jag har dessa tjejer i mitt liv. I kväll skulle det också ha blivit en tjejkväll med mina kollegor, men det är för mycket inombords och jag kände att jag behövde en lugn kväll tillsammans med mig själv och mitt guldhjärta. Så här sitter jag nybadad och luktar gott och väntar på att min kärlek ska komma hem med grillad kyckling så vi kan göra grekisk pyttipanna. Tack tack för att ni finns, jag blir så varm inombords av alla fina människor jag har omkring mig. Ni är värdefulla.

Droppar fylld med känslor.


En helt vanlig dag i mitt turbulenta liv och då kom tårarna som var fyllda med massa känslor. Jag grät av olika anledningar. Det är många tankar som snurrar runt inom mig. Alldeles för många tankar. I samma stund som tårarna faller på min kind kommer saknaden. Saknaden av tryggheten när man var liten liten och inte behövde stå på egna ben. När det var okomplicerat. När tankarna var på någonting helt annat än vad dom är på idag. Allt känns lite lättare efter droppar fylld med känslor på min kind.

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig..


Tjejhelg.

Jag vet inte vad jag ska skriva... Helgen har varit magnifik. Helt fantastisk. Underbart mysig. Rolf Lassgård klädd i en rosa glittrig klänning sjungandes och dansandes. Kan ni tänka er? Man kan inte annat än komma ut från musikalen med ett leende på läpparna. Helgen har innehållit precis som jag hade hoppats på tillsammans med damerna. Summerar helgen med ord.. Glädje, Mamma, värme, kärlek, tåg, trygghet, Bodil, omslags brudar, Eva, gudrun sjöden, mysiga fikastunder, Annie, skratt, närhet, shopping, SOLO, marinblåa whyred chinos, Bibbi, Hairspary musical, China teatern, god mat, ett glas rött, Guldhjärtat, hotell Uppsala, glass med hallon & mango, Erik, armani klockan som var eriks 30 årspresent, med en enkel tulpan, frukost buffé, stekpanna, ljusblå boomerang skjorta, acne klänning, REA, brunch på clarion hotel uppsala & bilresa tillsammans med han jag älskar.
Tack för en fantastisk helg!

Visste du..


att jag vill - leva livets resa där man delar framgång och glädje med dom jag älskar.
att jag har - varit med i lattjo lajban.
att min senaste kyss - var med mitt guldhjärta.
att jag lyssnar mycket på - fina sånger.
att jag funderar på - framtiden.
att jag pratar – svenska.
att jag inte gillar – obehagliga känslor.
att min första riktiga kyss – var för längesen.
att jag avskyr när folk snackar - om sådant som kan såra en annan människa.
att kärlek är – vårt livs största glädje.
att jag gillar – när folk i min omgivning mår bra.
att jag alltid kommer att – älska mina nära och kära.
att jag är förälskad i – Olle, mitt guldhjärta.
att sist jag grät var – när jag tittade på spårlöst.
att min mobiltelefon är – en sådan som funkar att ringa med, skicka sms och ta bilder med.
att när jag vaknar på morgonen – vill jag ligga kvar under täcket.
att innan jag går och lägger mig – får jag en godnatt kyss av den jag älskar.
att idag har jag – varit lycklig.
att jag just nu tänker på - att guldhjärtat borde nog vara hemma snart med pizzor från hammars.
att i kväll ska jag – ha fredagsmys med guldhjärtat.
att i morgon kommer jag – tillbringa min dag med mamma, bestemor, annie, bodil och bibbi i Stockholm. Gå på Hairspary musikal. Bo på hotell och mysa i Uppsala på kvällen med dom samt guldhjärtat och Erik.
att jag hoppas – jag och mina kära får leva ett lyckligt och kärleksfullt liv.
att jag verkligen vill - ha ett lyckligt liv.

100129-100203

Nu kommer det en bild från kvällen.
Som jag inte hade någon kamera i fredags har jag väntat på bilder för att få ett roligare inlägg och jag väntar fortfarande på bilder.. men nu kommer det ett inlägg ändå, utan bilder. Fredagskvällen kunde knappast blivit så mycket bättre. Jag och en massa flickor myste in oss hos Cathrine. Pestosallad, chips, godis, dajmtårta, baylis, bubbel och hallon. Jag orkade hålla upp mina blå in mot småtimmarna, men ingen utgång för min del. Det får bli en annan gång när jag är piggare och taggad för att göra några sköna moves på dansgolvet ; ). Tack brudar för en lyckad kväll.
I lördags tillbringade jag och guldhjärtat någon timme på Kupolen för att handla en fin 30 års present till guldhjärtats storebror. Kvällen kom och det var dags för guldhjärtat att laga trerätters till oss två. Det vankades super god mat och en spännande final i Robinson Karibien. Till förrätt blev det avocado med hemmagjord romröra toppat med räkor. Till varmrätt sötpotatis i ugn med fläskfilé som hade legat i en jättegod marinad och en sweet chilisås till det. Till efterrätt hade guldhjärtat gjort en vit chokladmousse med varma hallon och maränger. Det var verkligen suuuuuuuuupergott allt ihop. Jag har världens underbaraste guldhjärta. Han kan det ena och det andra han : ). Tack!
I söndags hade vi en mysdag. Låg i soffan tittade på bandy, tog en mysig promenad, svängde ihop tacos, gick på snabba cash på bio och tittade på i taket lyser stjärnorna innan vi kröp ner mellan lakanen.
Veckan har börjat i en rivstart på jobbet. Det finns saker att göra hela tiden och lite där till, men idag har jag haft en jätte go tjej vid namnet Jessica hos mig som jag har lärt upp utifall om jag mot förmodan skulle bli sjuk eller skulle behöva vara ledig. Skulle vara så roligt och skönt att alltid vara två. Man hinner med så mycket och det blir lite extra roligt.
Ikväll ska jag ta en promenad upp till Lugnet för att titta på guldkornen när dom möter Vetlanda. I helgen är det ingen vanlig helg det ska bli en myshelg med mamma, bestemor, annie, bodil, bibbi, guldhjärtat och erik. Framförallt med damerna jag nämnde. En tjejhelg i Stockholm/Uppsala. Längtar!

RSS 2.0