Tjejkväll.

Nu går jag till Cathrine för en tjejkväll med en massa underbara tjejer. Bubbel och hallon i glaset.

Smashbox.

Ett av mina nya inköp idag var en foundation från Smashbox. Så här ska det testas och se om det är någonting att hänga i julgranen. Nu ska jag tillaga en laxpasta.

Elsas Mode

Varje kväll, varje lunch, varje tillfälle jag har haft en stund över till att läsa har jag läst Elsas Mode, boken som är skriven av Sofi Fahram. I samma klass som Denise Rudbergs underbara böcker. Jag kan varmt rekommendera att läsa den. Haft en mysig hemmakväll tillsammans med guldhjärtat med bakelser och Robinson Karibien. Nu ska jag ta en varm dusch innan jag kryper ner mellan lakanen och lägger mitt huvud på mitt guldhjärtats bröst.
Godnatt.

S som i Soppmiddag och Stina.

Om en en timme åker vi till Lugnet. En soppmiddag står på schemat med alla guldkornen. Kan bli en mycket mysig kväll.

En person som betyder väldigt mycket för mig fyller 22 år idag. Jag saknar hennes värme. Jag kommer alltid att älska henne tills tidens enda min älskade vän Stina. Ett stort grattis på födelsedagen.


En helg i Paris fylld med romantik och upplevelser.

Bonjour. Hemma efter en kärleksfull helg i Paris. Det var på tiden kanske att det kom ett inlägg här.. Vi har njutit till fullo av att bara få vara med varandra i en hel helg bara han och jag. Vi har promenerat, promenerat och promenerat hand i hand under ett paraply. Vi har sett underbara ting som Moulin Rouge, den magnifika kyrkan Sacré Coeur med magiskt mycket levande ljus i där vi fick lyssna på härlig avslappnande musik från nunnorna,  gått i mysiga konstnärstorget Place du Tertre, skådat Triumfbågen, gått upp i Eiffeltornet, kysst varandra på bågbron Pont Alexandre III , gått in i katedralen Notre Dame, fikat på det mest berömda kaféet Angelina med de magiska bakverken av choklad och skådat alla lyxbutiket som Louis Vuitton på gatan Champs Elysées. De här dagarna kommer att värma länge inombords. Kärlekshelgen i Paris Januari 2010 med mitt guldhjärtat kommer att minnas som då allt var som det skulle vara. Himmelskt bra. Tack Tobias och Carolin för denna resa ni gav oss.


Nyårsafton 2009.

Nyårsafton 2009 var verkligen precis som jag önskade. Dagen startade med en butiksrunda på stan. Inhandlade vinrött nagellack, lancome mascara, lösögonfransar, strumpbyxor och brösttejp. Tog med oss en varsin sallad och fyllde på lite energi. Värmde chokladen och hällde i lite minto och sedan en tur upp till lugnet för att åka skridskor. Det var jag, guldhjärtat, emma, mattias, stefan, cathrine, lisa, anne och marcus som hade en mysig stund där uppe tillsammans i friska luften. Sedan åkte vi hem och piffade till oss inför kvällen hos AP. Trerätters, god dryck, vänner, glädje, kärlek, värme, dans i sofforna, bubbel, jordgubbar, fyrverkerier, gott nytt år, kyssar, kramar, fiol, ljud, mums mums, gamla godingar och festkläder. Det var mitt nyår. Här kommer några bilder från nyårsafton 2009 med underbara vänner.
Värden AP och kocken David
Stefan, Cathrine och Lisa
Värdinnan Anna-Lena
Guldhjärtat, Anne, Anneli, Mattias och Alex
Nyårsdanserna bland annat i sofforna
Fiolmannen AP

RSS 2.0