Min efterlängtade väst


Nu är jag tillbaka i vårt lilla hem, det blev en lyckad match idag, Falu BS vann med 11-3 och buffén var otroligt god. Det var denna fina Boomerangväst som följde med mig hem idag från Byxshopen, vilket fynd. 

Imorgon väntas en till bandymatch och förhoppningsvis blir det ett träningspass på Må Bättre innan. 

Ikväll är det mys för hela slaten.

090131- Aktiv lördag


3-sits med divan
Nu på morgonen har det blivit lite shoppingturer till MIO och Byxshopen. Först var jag och Olle på MIO och beställde den vackra soffan Monza, som vi längtar efter den stora ljusa soffan och om en vecka finns den i vår lägenhet, underbart. Sen gick jag en liten tur på egen hand till Byxshopen och där var det mycket rea, farligt för min del som jag älskar mycket av Byxshopens sortiment, den fina Boomerang västen jag har tittat på många gånger var nu ner satt med 50%, som hittat, jag slog till. Den kommer att användas flitigt till våren. Nu är jag väl hemma och ska göra mig i ordning för att åka till Lugnet och att äta mat i buffétältet med Ida och Anna-Lena och sedan titta på bandymatchen mellan Falu BS-Karlsborg, trevligt. Ikväll blir det eventuellt biomörkret för min och Olles del, riktigt mysigt.
Visar er bilder på västen sen.

090130- Bokstäver



Vilken vecka, en helt fantastisk. Kvällens tevetittande blir Let´s Dance, ett teveprogram som jag älskar. På vägen hem slank jag in i en inredningsbutik och inhandlade tre bokstäver B A D som ska få sin plats i vårt fina badrum när det väl är klart. Har städat och pysslat här hemma, så nu är ett helgfint, underbart. Ska laga en god middag nu Lime- och chilikyckling, mums. Till efterrätt blir det honungsmelon, riktigt gott. 
Önskar dig en riktig myskväll 

090129- Äntligen ett besök till Må Bättre

Har precis kommit hem från Må Bättre, sprang 40 minuter på bandet, så himla skönt efter man har utfört ett träningspass. Nu är myskläderna på efter att jag smörjt in mig med min underbara bodymilk Decleor, den är helt fantastisk.

Nu blir det middag som älsklingen har lagat.

Kramar
 ♡

090128- Lycklig





Är så lycklig, idag fick ett helt fantastiskt besked att jag får förlängt på jobbet, vilken härlig känsla.
Det måste firas med färska vita tulpaner, nya handdukar från HIMLA, WCskylt, Årechoklad och den godaste hemmagjorda hamburgaren. Hoppas din dag har varit helt fantastisk som min har varit idag.

Ännu En Dag Och En Ny Kommer Åter..

Då var ännu en arbetsdag avklarad. Jag och Olle hade lunch för ovanlighetens skull samtidigt idag. För Olle blev flygande Jakob med ris från lunchrestaurangen bredvid jobbet och för mig en hemmagjord focaccia med philadelphiaost, kalkon och pesto samt färsk sallad, mums. 

Det går sakta men framåt för hantverkarna här hemma, tidsplaneringen är nog sprucken för länge länge sen. Det var sagt att det skulle ta tre veckor och göra iordning badrummet, men nu är det inne i tredje veckan och är långt ifrån klara... grrr. Ska nog sätta en raket i stjärtarna på dem så kanske det blir klart nästa vecka. 

Nu ska jag börja med att laga dagens middag som kommer bli skaldjurspasta. Ska även tända lite ljus här hemma så det blir lite mer hemtrevligt i vår lilla lya. ♡

Dagens Melodi



MacBook, min perfekta reskompis

 
macbook_white_redjar_20060603.jpg
Min fantastisk Macbook som sysselsätter mig på mina resor.
Snart ska jag krypa ner under duntäcket och läsa inredningsmagasinet som jag fick av mormor inför tågresan, det blev inget magasin på tåget utan bara The Hills, fantastiskt det är att ha med sig laptopen på sina resor. Blir en tidig kväll som min och Olles natt inte var någon natt med mycket sömn. Har väldigt svårt att sova i den stora sängen själv, vaknar titt som tätt och har svårt att somna om. Det är annat i flickrummet, där sover jag som en prinsessa utan Olle. Det gör jag även i den stora sängen här hemma i Falun fast det är när Olle ligger bredvid mig. Efter jobbet så lånade vi Stefans och Cathrines bil för en åktur till ICA MAXI för att storhandla, tusen tack våra vänner. Efter vi hade varit på ICA ett bra tag var vi så hungriga och ville ha mat så fort som möjligt, det vi kommer på är Mcdonalds som ligger ett stenkast från ICA, inte världen nyttigast, men ibland får man. Ikväll har Olle varit fri från träning, så skönt det är att ligga i soffan och hålla om varandra. 
Önskar dig en fantastisk natt

Vänskap

DSC00083.JPG
Denna lilla söta tavla som det står vänskap på fick Stina av mig i födelsedagspresent. Fick precis ett MMS att min vänskap har fått plats i Stinas och Tobias kök. 

Min vänskap till dig min älskade vän kommer att vara i oändlighet. 

Grattis på 21 årsdagen ♡

Födelsedagsbarnet Stina som fyller 21 år idag

Med en enkel tulpan på bemärkelsedan
vi har den äran, vi har den äran att gratulera.
Hipp Hipp hurra hurra hurra hurra. 

Många grattiskramar

Happy B-Day





Idag är det ingen vanlig dag utan också är det min barndomsvän Saras födelsedag.

Hurra hurra hurra hurra!

Njuter in i det sista


När jag satt vid datorn här hemma hittade jag en bild på mig sista året jag bodde hemma, två år sedan nu, oj oj oj.

Njuter in i det sista hemma i lyan. Har legat i soffan hela dagen nästan, tittat på skidåkning, läst magasin, myst med mormor och morfar, ätit prinsesstårta, myst med Carolin och Knoppen och träffat Carolins pappa Mats för första gången. Det är så fantastiskt att vara hemma, lugnt och skönt. Gårdagen var så trevlig hemma hos familjen Kämpe, vin, godsaker och trevligt sällskap, kan inte bli så mycket bättre en lördagkväll. En bra i helg i norrland har killarna haft, två vinster kan inte bli bättre, längtar tills Olle kommer hem till mig och håller om mig, saknar honom så. Nu ska jag titta på bandy på teven, Sverige-Ryssland.
Önskar dig en mysig söndag.

Hemma i Ljusdal


Stinisen som fyller 21 år på måndag

Gårdagens tågresa gick mycket bra, jag hade min älskade vita MacBook med mig och i den finns det The Hills hela säsong fyra, oj vad tiden går fort när man har något bra att titta på. När jag kom till Ljusdals tågstation stod min underbara mamma med öppna armar och tog emot mig. Mamma hade lagat en helt gudomlig middag igår som vi åt framför Let´s Dance. Utskuren biff, med tomat- och svampsalsa samt en västerbottenbaklse, till det ett glas rött. Till efterrätt bjöd hon på en chokladpannacotta, så gott. Efter Let´s Dance låg jag bara i soffan framför brasan och läste en massa magasin och smuttade på det röda vinet, så mysigt.

Mamma väckte mig klockan 08.00 i morse för att åka till Järvsöbacken och åka Manchesteråkning, jag och mamma hade hela himlabacken för oss själva och vi var de första som åkte i backen, det var en helt perfekt start på morgonen. Efter några åk i backen blev det en smörgås och en kopp kaffe. När jag kom hem var jag så frusen, jag tog mig en varm dusch och applicerade redken balsamet och tog mig sedan en ångbastu, så otroligt skönt. Gjorde oss klara för en tur till samhället, det blev ett besök till mitt gamla jobb Team Sportia och där hittade jag ett par svart joggingskor från adidas som det är gore-tex i, tack min snälla mamma för de fina skorna. Ett besök på Finess är ett måste när man är hemma, det blev klassisker nachotallrik. En present Kardemumma till fröken Stina blev det också, som hon fyller 21 år på måndag, ikväll ska jag och Vickan till Stina och gratta henne, sägs att det serveras smörgåstårta och kladdkaka där, mums. Nu följer jag matchen på Falu BS gästbok, i halvlek står det 4-2 till Falu BS. Det rycktas om en fantastisk god middag här ikväll, igen. Imorgon blir det ett besök hos min momma och moffar, längtar. Pratade med min älskade bror idag, han åker till La Manga imorgon på träningsläger och ska vara där i två veckor, vilken lyx med lite värme, vill också.  Önskar dig en fantastisk lördagkväll.

090122 Årets första

Efter dagens middag lyxade vi till det med årets första semla, mums.
Nu är mina naglar vackra efter en mannikyr hos Mia, så skönt.
Nu blir det en massa mys som det är sista kvällen innan Olle åker till Kalix och jag till Ljusdal. Ska även hinna packa och förbereda. Längtar så mycket efter nära och kära hemma i Ljusdal.
Många kramar ♡

Våra kära grannar


Bjuder på en skön låt innan det är dags att krypa ner under duntäcket och drömma fantastiska drömmar.

Har varit hos våra kära grannar i kväll, Stefan och Cathrine, alltid så trevligt att umgås med dem.
Har en olik man i huset, utseendemässigt, han är korthårig, när var han det sist? Vågade knappt titta när han kom hem, ovant, jag måste vänja mig. 
I morgon ska jag hem till hon som ska göra mina naglar efter jobbet, nu behövs det verkligen en mannikyr, två av mina naglar har gått av, får ha plåster för att det ej ska synas så tydligt att dem är av : ). 


Godnatt, dröm vackra drömmar ♡  

Ändrade planer

Victoria Silvstedt
Hälsingetjejen Victoria Silvstedt, medan jag dricker mitt te i kväll ska jag se på Tv4 klockan 22.40 när det är Victoria Silvstedt - me perfect life, ska du också?

Längtade efter att bli ompysslad efter jobbet. Var planerat att jag skulle gå till Mia och göra mannikyr, men när jag ska gå från jobbet ser jag att det kommit ett sms från henne där det står att hon tyvärr inte kan ta emot mig idag.. Hmm, jag som hade sett fram emot denna vardagslyx. Ska ringa henne i kväll och boka in en ny tid, får hoppas på att det blir så snart som möjligt. Mina naglar skriker efter att bli ompysslade och fina. Nu sitter jag i soffan idag igen och varvar ner, har varit en hektisk dag på jobbet. Ska snart pallra mig upp och fixa med maten, kanske kan pricka in så att maten är klar tills älsklingen kommer hem från träningen. Och nej, ingen träning idag heller, skäms. Ska passa på att åka hem till Ljusdal i helgen och umgås med nära och kära, då Olle är i Kalix hela helgen och spelar matcher, kanske hinner med några åk i backen med mamma och Rolf på lördagsmorgonen, skulle vara mysigt och bra träning är det dessutom. Förresten så vann Falu Bs igår mot Västanfors med 7 - 2, 2 assister blev det från min älskade, alltid något. Så svenska cupen blir det för Falu BS i september någon gång tror jag att det är. Som sagt dags för att laga mat. Önskar dig en mysig kväll ♡

Amour

Idag har jag och min älskade Olle varit tillsammans i underbara 20 månader, en helt fantastisk tid.

Trivs bättre här


När det är sådant här väder som vi har haft här idag känner jag plötsligt mer sug efter sol och värme, någon mer som känner längtan efter sol och värme?

Mannen i hushållet har åkt till Västanfors för att spela svenska cupen och nu har man en ensam hemmakväll, är faktiskt ganska skönt, han kommer ju till natten och kryper ner hos mig, känns bra. Planen i kväll var att träna på Må Bättre, ta en dusch och njuta av värmen i bastun, men planerna kan förändras. När jag kom hem började jag med maten, tände ljusen, åt den goda maten, la mig soffan med filten omkring mig, det blev för bekvämt, jag orkar inte gå en promenad till Må bättre, trivs bättre här (skulle trivas ännu bättre på en strand där det är varmt och skönt). Jag har dåligt samvete, phu, men i morgon tar jag nya tag.. Om jag nu orkar träna efter jag har varit hos Mia och gjort mina naglar fina. Den som lever får se om det blir någon träning i morgon för min del. Ska bli spännande att se hur mina naglar blir som det är första gången jag ska till Mia. Sen jag flyttade till Falun har jag gått till Hår & Naglar hos Cilla, men nu är hon mammaledig åt en liten liten kille som kom till världen bara för några veckor sedan, välkommen. 

Natti Natti ♡


Laddat batterierna

  Klicka för större bild
          Vackra Hanna Hedlund från Hälsingland            
 Har verkligen haft en så lugn och skön helg, laddat batterierna för kommande arbetsvecka.
Igår gick vi till våra kära grannar Ida och Jocke för att titta på Körslaget, hälsing som jag är så blev jag glad när  Team Hanna ännu en gång gick vidare. Idag tog vi en ordentlig sovmorgon, tvättat fyra maskiner och Olle har hunnit träna på Må Bättre. Inte gjort så mycket mer än att bara vara, så skönt. Ikväll blir det förmodligen en film och mys. Hoppas ni haft en fantastisk helg. ♡

Soft dag

Nu finns ingen jul kvar i vår lägenhet, däremot har det kommit in tulpaner på vårt köksbord, fantastiskt.

Har haft en skön soft dag och så vill vi fortsätta att ha det denna lördag.

Tack Ida och Jocke för jag fick låna er dusch, det var välbehövligt och väldigt skönt, ännu en gång tack.

Nu är det dags för latte.


Perfekt start på helgen


Kan väl inte få en mer perfekt start på en helg än att få en ansiktsbehandling i 1 timme och 30 minuter, tack min underbara älskling för julklappen. Har varit tacosmys och Let´s Dance här i vår lya ikväll, självklart lite karra har det även blivit, myspys fredagkväll. 

Skönhetssömn


I helgen ska julen ut i vår lägenhet och in med våren, tulpaner.
Är så trött ikväll så att ögonen svider, tänkte snart krypa ner under duntäcket och få det jag behöver, skönhetssömn. 
Imorgon efter jobbet blir ansiktsbehandling, ska bli helt fantastiskt.
Godnatt, dröm vackra drömmar.

Hårprodukter för blondiner


Införskaffat mig nytt  lyx schampo och balsam från Redken Blond Glam serien idag. Dessa hårprodukter är speciellt anpassat för blondiner, jag längtar tills jag applicera de lyxiga produkterna i håret. Är bjuden till Cathrine och Stefan ikväll, mys. Det blir bara jag som går dit som Olle är på after work ikväll. 
Önskar dig en underbar lillördag 

Underbara nyheten

Jag är så otroligt glad för din skull min älskade storebror, alltid en stolt lillasyster. Artikeln hittar ni på expressens hemsida. 
Tobias Eriksson byter klubb. Från Gif Sundsvall till Kalmar. Foto: Hillergren Andreas

Köper Sundsvalls mittfältstalang - för tre miljoner kronor

Mästarlaget Kalmar FF har klart med nästa nyförvärv. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen betalar Kalmar knappt tre miljoner kronor för Sundsvalls mittfältstalang Tobias Eriksson. - Jag hoppas att det blir klart inom kort, säger Kalmars klubbdirektör Svante Samuelsson. Kalmar FF räknar även med att en ny forward från Brasilien ansluter till träningslägret i La Manga.
Fakta

LÄGET I KALMAR

Nyförvärv: Tobias Eriksson, mf, Sundsvall, Daryl Smylie, mf, Ljungskile, Markus Thorbjörnsson, b, Falkenberg. 
Förluster: Arthur Sorin, b,Århus, Viktor Elm, mf, Heerenveen, Patrik Rosengren, b, Mjällby, Patrik Ingelsten, f, Heerenveen. 
På väg in: Icke namngiven brasse. 
På väg ut: - .

 

Redan när det stod klart att Gif Sundsvall skulle åka ur allsvenskan kunde SPORT-Expressen avslöja att Kalmar jagade Gif Sundsvalls 23-årige mittfältare Tobias Eriksson - och att svenska mästarna var beredda att betala omkring tre miljoner kronor för mittfältaren. 
Eriksson har varit ett utropstecken i Gif Sundsvall under de senaste säsongerna, och dragit åt sig uppmärksamhet från större klubbar.

Accepterade budet


Kalmar återkom också och lade ett nytt bud på strax under tre miljoner i måndags kväll, ett bud som Sundsvall bestämde sig för att acceptera under tisdagen. 
Enligt uppgifter till SPORT-Expressen ska affären presenteras inom kort och övergångssumman ligger på knappt tre miljoner kronor.
Tobias Eriksson har inte skrivit på kontraktet, men parterna är överens om de personliga villkoren. Sedan återstår bara läkarundersökningen innan affären kan slutföras.
Svante Samuelsson om Eriksson:
- Tobias är en spelare som vi har kollat in. En av många spelare.
- Jag vill inte gå in på några namn, men vi hoppas göra klart med en spelare inom de närmaste dagarna.
Enligt vad SPORT-Expressen erfar räknar även Kalmar FF med att en ny anfallare från Brasilien ansluter till träningslägret i spanska La Manga, som inleds den 25 januari.
- Det är inte helt säkert, men det är förhoppningen, säger Samuelsson.
SPORT-Expressen har förgäves sökt Tobias Eriksson för en kommentar.


Pilates


Efter jobbet tog jag mig en promenad till MåBättre för att träna pilates med Ida, så skönt och jobbigt. Underbara lokaler dem har flyttat till. Efter ett härligt träningspass blev det en dusch och bastu, underbart det är att basta. När jag kom hem hade min älskade Olle lagat god lasagne, underbart att komma hem och middagen är serverad. 

Fick veta en helt underbar nyhet idag, kan tyvärr inte berätta denna fantastiska nyhet ikväll, men imorgon får ni reda på den här på bloggen och inte bara här heller kan jag tänka mig. 

Dröm vackra drömmar 

Lipstick Jungle

Nu är det snart dags för kladdkaka och Lipstick Jungle som går på TV3 ikväll klockan 21.00, om man gillar Sex and the City ska detta vara något för en.
Jag älskar Sex and the City!

Smakråd

Nu mera bor vi i en byggnadsarbetsplats, längtar tills det är över.
Nu vill jag ha lite smakråd av dig. På väggarna kommer det att vara vitt kakel, men på golvet vilken färg på kaklet ska vi ha där? Den ljusgråa eller den mörkgråa du ser på bilden?

Ikväll blir det soppkväll på Lugnet med Falu BS samt respektive, mycket trevlig tillställning sådär en gång i månaden.

Önskar dig en trevlig måndagskväll!
 

Söndagsbakning

 


Ikväll har vi haft det riktigt skönt och lugnt.
Bakade klassisk kladdkaka som blir alltid lika kladdig och god, när vi åt den goda kakan tittade vi på en sådan härlig film, Step Up 2 the Streets, titta på denna film och du kan inte sitta stil och få en feelgood-känsla. 
Nu ska jag och älsklingen ta en dusch tillsammans eller ett bad och sedan göra badrummet tomt som det börjar renovera imorgon där, spännande.

Önskar dig en underbar natt!

 


Lager 157

Klockan 10.00 på morgonen idag besökte vi hotell Bergmästaren för att äta hotellfrukost med bestemor och bestefar. Ny bakat bröd, färskost, färska frukter, gott rött te och mycket mer gott blev det, mums.
Efter en fantastisk bra start denna söndag bestämde vi oss att åka till Lager 157 i Sågmyra, där blev det lite fynd minst sagt. Två läckra Frank Dandy kalsonger till Olle samt en svart tröja till honom, två ribbade linnen till mig ett vitt och ett svart, brukar alltid köpa Filippa K linnen, men när dessa ribbade linnen från Lager 157 kostade ynka 30 kr kunde jag inte motstå. 

Nu tittar jag och älsklingen på reprisen av Let´s Dance och sen tänkte jag söndagsbaka lite här hemma.

Kramar



Älskar Bruka Design



Idag när jag gjorde ett besök hos Gruvgatan 13 hittade jag dessa vackra skålar på rea från Bruka Design.
Älskar Bruka Design, har en hel del här hemma nu och mer lär det bli.

Matchen idag gick inte som vi hade hoppats på, men det är bara att ta nya tag. Har haft en mysig kväll med älsklingen och hans föräldrar, jag bjöd på en god hemmagjord pizza med kyckling och vin blev det till, mums. Tittade på Körslaget och myste i soffan med ett glas rött i handen samt lantchips. 

Älsklingen sover i soffan nu och jag surfar runt och smuttar fortfarande på det goda vinet.

Imorgon ska vi gå till hotellet där bestemor och bestefar bor och äta hotellfrukost med dem, längtar.

Önskar Dig en god natt med vackra drömmar 


Godmorgon Lördag


Åh, vad gott det är med frukost när man är hungrig, en kopp te i min vackra Bruka Design jumbokopp blev det idag bland annat. Nu ska jag ta och fixa till mig innan det är dags att möte upp bestemor och bestefar på stan, idag tänkte jag titta in i en inredningsbutik här i Falun som heter Gruvgatan 13, kanske får med mig en påse därifrån med lite fina grejor. 

En spännande match väntar idag Falu Bs - Haparanda/Tornio, solen skiner så det blir underbart bandyväder.

Önskar dig en mysig lördag 

En liten tripp


På med Polarn O. Pyret långkalsonger för snart det dags för en tripp till Sandviken med Olle och Håkan för att titta på bandymatchen mellan Sandviken - Sirius. Önskar att Sirius vinner sin elfte seger på raken, det skulle väl vara en bra födelsedag för Erik. 

Missar tyvärr Let´s Dance ikväll, men det är tur att det går repriser. Bestemor och bestefar följer med oss hem till Falun ikväll och blir här hela helgen, mysigt.

Önskar dig en härlig fredagskväll

Happy Birthday!








Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Erik & Annies födelsedag, hurra hurra hurra hurra.

Snart börjar renoveringen

Skönhet på Åhléns


God kväll, är så trött ikväll att jag kan somna sittande.
Orkade inte ens laga mat idag, tur att det finns restauranger man kan hämta mat ifrån, blev China Thai idag, mums.
Imorgon kommer dem som ska renovera vårt badrum och ska titta lite, det är inte alls långt kvar nu, nästa vecka sägs det att dem ska börja. Ska bli så otroligt härligt att få ett fräscht badrum, men vägen dit kanske inte kommer vara någon höjdare, vart ska vi göra våra behov och vart ska vi göra oss rena? Jag får helt enkelt ta mig i kragen och börja träna minst tre gånger i veckan och duscha på träningsstudion. Imorgon är det fredag, längtar efter helgen och just denna helg extra mycket som bestemor och bestefar kommer på besök. 

Nu är det dags för kanske det sista badet i det nuvarande badrummet, tända lite ljus och läsa ett bra magasin, skönt.

Kramar ♡

Rosor till. .

 

 

Rosor vill jag ge dig min älskade Olle och Marlene.

 

Matchen gick galant, ett målkalas bjöd Falu BS ännu en gång på, hela nio mål och två av dem gjorde min fantastiska Olle. Han blev även matchenslirare, du alltid bäst i mina ögon. 

 

Tack Marlene för att jag fick åka med dig & Anders, för att du lindade om mina händer med din fina halsduk och för att du tog min mobiltelefon när jag glömde den på bordet : ). 

 

Nu ska det ätas färsk ananas, mums. 

 

 

Många kramar ♡

 

 


Snabbvisit

Är bara hemma på en snabbvisit, slänger i mig lite pasta carbonara innan det är dags för en åktur med Marlene upp till Lugnet för att titta på våra pojkar när det spelar match mot Söderfors.  
 
Kram ♡

God & Enkel Middag

 

Nu har jag och älsklingen ätit oss mätta av den fantastiskt goda och enkla maträtten, färsk ravioli med en tomatsås.

 

Recept: Ravioli med tomatsås

 

Färsk ravioli med ricottaost och spenat

 

Tomatsås:

Olivolja 

Vitlöksklyftor

Rödlök

Soltorkade tomater

Färsk basilika

Passerade tomater

Mozzarella 

Salt

Peppar

 

Är lätt som en plätt och smakar gudomligt gott!



Trettondedag Jul



God eftermiddag, har gjort ordning ett stort glas med limevatten nu, det kanske kan hjälpa min dunder huvudvärk en aning. 

Har varit och storhandlat med Cathrine, så nu är kyl och frys välfyllt, underbart. Tusen tack Cathrine! Längtar till kvällens middag, den är underbart god. Ska lägga upp receptet senare ikväll har jag tänkt. 

Grattis Sirius och framförallt Erik till den tionde segern, på fredag kommer vi nog och tittar på er när ni möter Saik. Blir tokiga på sverige webben, i alla fall Olle, så slippa den vill vi allt göra och se er på plats. 

Kramar ♡


Längtan till sommaren


Sommarkväll 2008, grillade och drack en smultroncider ute på gården i Sundsvall.




Åh vad jag längtar till sommaren, sol, värme, bad, grillning, mjukglass, midsommar på Hamnholmen, jordgubbar, födelsedag, cykla, ljusa långa dagar, solkräm, picknick listan kan bli lång. 

Har kommit precis hem från en härlig promenad med älsklingen, härligt rosiga om kinderna är vi : ). 

Önskar en en fantastisk dag ♡

The City

Whitney Port | The City

Nu The City med Whitney och sen middag.

The Hills




Nu är det The Hills, Love it.


Tips till en födelsedagspresent



Carrie & Mr. Big myser i soffan precis som jag och älsklingen : )

Åh så underbart det var att jobba halvdag idag, fyra timmar är alldeles lagom. Blev lunchbuffé på Koppar Hatten idag med älsklingen, mätt och belåtna gick vi därifrån och vidare in till stan. Letade present till Erik & Annie som fyller år på fredag, men hittade inget som kändes rätt. Ni får gärna ge tips till en födelsedagspresent till paret. Däremot hittade Olle ett par täckbyxor för halvpriset på Intersport, perfekt. Nu sitter vi och myser med en varsin Bruka Design kopp med Jordgubb & Vanlig te.


Bilder från Nyår i Ljusdal

Lillen, jag, Tobias & Carolin i Kajvall.


Familjen Eriksson i Sundsvall : )


Rolf tror att han är fortfarande 6 år : )


Bandygrabbarna


Jag och älsklingen


Brudarna : )

Ha ha, klippiga bergen.


Linda och Stefan.

Tack Sofia för bilderna : )

En favorit


Fick Diorshow iconic mascara i julklapp av min bror och hans sambo Carolin. Helt fantastisk mascara, den ger en bra böj, förlänger, separera, ger volym och lätt att använda, den är helt perfekt. Precis som jag vill ha det. 

Ett tips, köp den om du vill ha en bra mascara

Ett varmt bad



Åh så kallt det var uppe på Lugnet idag, brr. Tur att det blev en hel del mål så man fick klappa händerna och hoppa lite, det blev ett fantastiskt resultat mot Kalix 7 - 3, älsklingen gjorde även mål, jippie : ). Nu behöver kroppen ett varm härligt bad med badolja, jag tar lavendel olja idag som det ska vara avslappnande, det passar en söndagkväll tycker jag. 

Åh, så fin lägenhet Marlene och Anders har, var där innan matchen på en kopp grädde och champagne te. 

Kramar ♡

En kall söndagsmorgon


Godmorgon, myser i soffan med min nya morgonrock och tittar på Nyhetsmorgon Söndag med vackra Tilde de Paula, där Let´s Dance dansare är gäster. Älsklingen har varit och ätit hotellfrukost med laget och jag får nöja mig med Bollnäsfil, mormors hjortronsylt och en kopp Röd Jul te, inte så tokigt det heller. När älsklingen skulle pussa mig hejdå, viskar han i mitt öra att det är - 22 grader ute, brrr. Idag som det är en viktig bandymatch mot Kalix, verkar som solen tittar fram också, det kan nog bli underbart att vara ute i det friska vädret ändå. 

Önskar dig en fantastisk dag!

"Vi hade i alla fall tur med vädret"

Popcorn, cola, älsklingen vid sin sida och en rolig film, kan inte bli så mycket bättre en lördagkväll : )
      

Savon De Marseille


Snart ska det renoveras i vårt badrum. Jag vill ha det ljust och en lyxig spa känsla, massvis med ljus. En ny tvål har jag inskaffat mig idag, en liten bit på vägen. Märket är Savon De Marseille och jag köpte den på Twilfit.

Blev vegetariskbuffé på stan idag med älsklingen, Stefan, Markus, Lysse, Osten, Jocke och AP.  Blev en liten shoppingrunda också, en eye makeup remover från Clinique, Olle hittade en tröja från H&M, bomullsroneller från Apoliva, tvättmedel för svarta kläder och som jag nämnde tidigare tvålen från Savon De Marseille. Ska börja med maten nu och senare ikväll blir det jag och älsklingen i biomörkret. 

Kramar ♡


Zzzzzzz



Godmorgon, jag sover som en prinsessa. Jag somnade ca 24.00 och vaknade klockan 11.30, jag har med andra ord sovit 11 timmar och 30 minuter. Det är skönt att vara ledig. Nu laddar jag upp inför kommande arbetsveckor. Blir en titt in till stan sedan, ta en lunch och titta efter lite fynd, men det blir när älsklingen kommer hem från träningen. Nu ska jag dricka det nya teet jordgubb & vanlig i min stora rosa Bruka Design jumbo kopp.

Önskar Dig en fin dag.


Fredagsmys ♡


Recept - Spagetti Bolognese Italia
Så underbart med fredag och helg! Fixar med kvällens middag, bloggar, tänder ljus och dricker ett glas rött. Ikväll är det bara jag och älsklingen, blir en lugn och mysig fredagskväll. Blir en god bolognese med pasta först och sedan soffan filmen Heartbreak Kid som går på CANAL + HITS klockan 20.00 samt ost, kex och vin till det. 

Önskar Dig en mysig kväll!

Min favoritdag, fredag




Efter elva timmars sömn känner jag mig som en ny människa, jag börjar med dagen med en låt som får mig vilja gå ut i det fantastiska vädret och ta en power walk . 

Underbart med fredag & en ledig dag ♡

Välkommen 2009


Tack Mamma, Rolf, Olle, Tobias, Carolin, Knoppen, Sofia, Mattias, Stefan och Linda för en fantastisk nyårsafton, det var så lyckat. Madrass åkning i Kajvall, bandymatch, lekar, mat, champagne och allsång. 
Fantastiskt, kärleksfullt, mysigt och underbart nytt år önskar jag Er.

Kramar 



RSS 2.0