Ljus, resekataloger & sängen


Jag är så trött ikväll. Våra planer för kvällen var att kolla på filmen King Kong, men jag är trött, så det får bli en annan kväll. 
Nu ska vi borsta tänder & göra oss klara för natten, tända något ljus, krypa ner under täcket, bläddra i resekataloger & drömma oss bort. 


Önskar Dig en fantastisk natt!

Julskyltningen

Oj, så mycket människor det var på gatorna ikväll & vackert var det med alla ljusen som lyste upp på de små gatorna.

Jag & Olle tittade in i resebyrå & hämta en massa resekataloger, som jag berättade tidigare funderar vi på en resa till ett varmt ställe i slutet av maj början på juni där någon gång.



Var även in i den nya klädbutiken IKON & där hittade Olle en väldigt fin tröja från Tiger som han köpte av pengarna han fick av sin mor & far i födelsedagspresent. 
Sen hälsa vi på Cathrine på Intersport & bjöd in henne & Stefan på julfika ikväll hos oss.
Till slut gick vi in på Åhléns & där hittade Olle Kent box 1991-2008 som han ville ha, vilken tur att han hade pengar kvar som han hade fått av sin käre mor & far i födelsedagspresent, så nu finns denna box hemma hos oss : ). Nu är vi hemma, jag kollar på Bonde söker fru & Olle bläddrar i någon bok som fanns i boxen, han är lycklig : ).



Har haft glasyr på mina fina pepparkakor, men oj, det var inte det lättaste, de blev visst fult, men god är dom nog ändå : ) 

Önskar Dig en mysig kväll.
 

Grattis Sanna & Ida



Idag fyller två av mina vänner år.
Sanna min älskade barndomskompis som fyller 20 år idag & Ida min kära granne här i Falun fyller 19 år. 
Grattis mina vänner, önskar Er en fantastisk födelsedag!

1:a Adventsfrukost



Titta vilken mysig frukost vi hade första advent framför teven, myspys.

Tomtegröt med kanel & socker, julte, smörgås med julskinka, äppelmos, senap & pepparkaka till efterrätt : ).

Ska nu sätta igång & göra lite pepparkakor här hemma & sen ner på stan & gå på julskyltningen. 

När vi kommer hem blir det att ge pepparkakorna glasyr & baka lussebullar : ). 

Tänkte bjuda in Stefan & Cathrine på julfika ikväll, tänkte även titta på filmen King Kong som jag lånat av en arbetskamrat. 

Önskar Dig en mysig första advent.

Laga middag med grannarna

Om en liten stund om Cathrine hit & lagar middag med mig, blir fläskfilé även ikväll : ). 

Planen är att maten ska vara klar när våra älskade kommer hem till Falun vid 20.00 tiden. 
De vann förresten mot Söderfors med 1-13, vilket målkalas. 


Ska även titta på filmen Never Back Down tror jag att den heter ikväll, ska tydligen vara väldigt bra : ). 


Grattis Helena



Idag fyller min barndomskompis Helena 20 år, grattis min kära vän.



Vilken mysig födelsedag



Enligt mig & jag tror även enligt Olle så var hans födelsedag väldigt lyckad & mysig.

När Olle kom hem från träningen, var det en hel del paket på köksbordet & även två fina buketter blommor en från mamma & Rolf & en från hans mor & far. Han kunde inte hålla sig så han öppnade på direkten alla hans fina paket. 

Det Olle fick i födelsedagspresent

* Boken Den Inre Kretsen av Mari Jungstedt & ett kort som det stod (Nu hann inte den rätta komma i tid - så denna bok är bara ett surugat. Snart kommer Steven Gerrard) han ska få med andra ord Liverpoolspelaren Steven Gerrards nya bok My Captain´s Book av mamma & Rolf.
* En jätte fin mössa som Vickan har gjort, den fick han av mormor & morfar. Gå in på hennes blogg & titta vad fina de är, www.victoriaerhardsson.blogg.se
* Blomstercheck på interflora av mormor & morfar.
* Tiger kalsonger av mamma & Rolf
* En Mp3 spelare av mig.
* Pengar av hans mor & far.
* Kalsonger från Björn Borg av Cathrine & Stefan.
* En skål med en massa gott godis av mamma & Rolf. 

Sen gjorde vi oss klara för att gå till restaurangen Banken. Var mycket gott. Jag, Olle, Chatrine & Stefan åt Färskpasta med oxfilé, fläskfilé, Karl-Johansvampsås & färsk riven parmesan. Mamma åt Bankens panna grillad oxfilé, fläskfilé, kantarellsås, kryddsmör. Vi njöt av den goda maten & flickorna njöt även av det goda vinet, medan killarna fick njuta av vattnet som de har match idag : ). 


Sen vidare hem till oss. Här bjöds det på saffransbulle från Ljusdal, kaffe, julmust & pepparkakscheesecake, mums. 


Verkligen en mysig dag!

Olle spelar match i Uppsala idag & jag & mamma har varit på staden & myst. Jag har inskaffat mig årechoklad med saffaranssmak & ett rött julte : ). 




Nu är jag så trött att jag ska ta en tupplur, sen ska jag julpynta ännu mer, har köpt apelsiner & kryddnejlikor : ). 



Partypinglan flyttar?



Idag när jag gick hem på lunchen, luktade det ny städat precis utanför dörren & det var grejer utanför grannens dörr. Tänkte inte mer på det. Olle kommer hem & ser lycklig ut.

Olle - Ska grannen flytta?
Therese - Jag vet inte, det kanske hon ska.
Olle - Ja, det var massvis med grejer utanför hennes dörr iaf.
Therese - Ja, det såg jag ju : D

Inte blir vi man ledsen för det : ).

Sen när jag ska gå tillbaka till jobbet & öppnar dörren smiter hennes hund in  i vår lägenhet. Jag ropar in i hennes lägenhet & undrar vad hunden heter & att den smitit in i vår lägenhet, de säger att den heter Olle.

Olle ropar Olle & hunden lyssnar inte, kaos. De som är i grannens lägenhet skiter i att hunden är hos oss & säger att den är inte farlig, klart att han smiter in om ni har öppet. Jäkla puckon, jag öppnade ju dörren för att komma ut & då smet han in mellan mina ben. 

Jag måsta kuta till jobbet, så jag undrar hur det gick för Olle att få ut han. Lät så roligt när Olle ropade på hunden Olle, haha. Ingen hund här inne nu iaf.


Mamma har kommit nu, men är på stan & gör ärenden. Hon glömde den viktigaste påsen hemma i Ljusdal, alla kan glömma. Hoppas mormor & morfar kommer nästa helg med den & julgranen då : ).

Fick iaf jätte mycket grejer ändå, sylter, julskinka, äppelmos, blåbär, lingon, saft, julkorv, kassler, köttfärs, bullar, pepparkakor, glögg, vin, godis mm. 

Vad mycket paket Olle ska få, bordet är fullt : ).

Kram

Olles födelsedag



Grattis min älskade!

Idag ska det firas för idag är det Olles födelsedag, 23 år fyller han, stor kille : ).

Mamma kommer hit till dalarna idag & firar med oss, mysigt,

Vi ska på restaurang Banken ikväll, Cathrine & Stefan även dom ska med, mycket trevligt.
Sen blir det efterrätt här hemma, cheesecake & paketöppning : ).

Glöm inte att gratta Olle ; )

Cheesecake

Vad enkelt det var att göra cheesecake.

Recept på cheesecake med pepparkaksbotten

Botten

♡ 16 pepparkakor
♡ 100 g smör

Fyllning

♡ 300 g philadelphiost
♡1 dl strösocker
♡1 msk vanlijsocker
♡1 msk vetemjöl
♡0,5 tsk salt
♡1 ägg

Gör så här

Smält smöret. Krossa pepparkakorna i en mixer. Häll i smöret & kör till en smulig smet. Lägg smörpapper på botten av bakform med löstagbar kant & knip ihop den. Tryck ut blandningen i en bakform. Blanda philadelphiaosten med sockret & vaniljsockret i en bunke. Blanda ner vetemjölet & salta, rör ihop. Rör ner ägget. Häll smeten i bakformen. Lägg in kakan i frysen.

Dekorera med frukt uppe på kakan. 


Visar bild på min cheesecaken i helgen : )



Myst hos Cilla




Kom precis innan för dörren, det är så mysigt att komma hem nu när adventsstjärnorna lyser i fönstren. 


Jag har varit hos Cilla med stormagen & gjort mina naglar så fina. Är alltid nöjd med naglarna när jag går därifrån, så synd att hon ska ha bebis i december eller januari (beror på om det är en tjej eller kille) eller rättare sagt synd för mig : ). Hinner nog gå en gång till innan bebisen kommer ut till världen & då har vi planerat att sätta en tomte eller ängel på min nagel : ). Medan Cilla har gjort naglarna & pratat så har jag ätit en massa after eight & myst : ). 

Ska sätta igång med middagen nu & sen baka en cheesecake (Olle vill ha det på sin dag). 

Önskar Dig en mysigt kväll!

Vi har fått en partypingla till granne



Hon flyttade in för ca 1 månad sen & första helgen hon bodde här fick vi en lapp som det stod att hon skulle ha en inflyttningsfest, hon punkterade att de inte skulle bli sena. Olle blev inte så glad som det var kvällen innan en bandymatch, men bra var ju att de inte skulle bli sena. Sena vad är det för henne? sju på morgonen? För den kvällen dunkade i väggarna till klockan 1 på natten. Efter den helgen har det inte trillat ner någon lapp om fest, men däremot har det varit fest så gott som varenda helg. De spelar så att man hör varenda ord i låten, tokig har vi blivit många kvällar/nätter. Igår brast det, när vi skulle borsta tänderna hör vi ljudet igen, dunk, dunk, dunk. Så var det enda tills klockan var 23.30 då jag tog på mig morgonrocken & gick till grannen & knackade på dörren. En röst från lägenheten hörs - Det knackade på dörren! Musiken stängs av. Jag hör steg komma mot dörren & låset rasslar. Jag tror såklart att de öppnar dörren, men ingen öppnar så jag tar i handtaget & det är låst. Jag knackar igen, ingen öppnar. Jag går in till vår lägenhet igen & lägger mig i sängen & undrar varför de inte öppnade & låste dörren ist. . . Huvudsaken var ju ändå att det skulle bli tyst & det blev det. 

PS. det står en tom karta öl utanför deras dörr ständigt också!




Polkagrisar, present, blommor & O´learys



Ska snart åka & handla med Cathrine.

Ska handla polkagrisar till adventsljusstaken.
Handla present till min älskade Olle som fyller år på fredag.
Handla färska blommor till köksbordet.

Ikväll ska vi på O´learys med några vänner, äta & kolla fotboll, mycket trevligt.

Önskar Dig en mysig onsdag.

Jag vill också




Min älskade bror, hans sambo & två vänner till dom åker till Oman idag & ska vara där i två hela sköna veckor. Mamma & Rolf åker ner om en vecka & gör dom sällskap. Jag vill också vara där med dom, men jobbet går först nu helt enkelt. Vi ska nog boka en resa denna vecka också, fast till London. Vi ska åka & kolla på Fullham - Liverpool är det tänkt i april : ). 

Julkänslan kommer allt närmare

Beyoncé - Ave Maria

När Rolf var här hjälpte han även mig att sätta upp de nya adventsstjärnorna som vi köpte i helgen på Indiska för endast 59 kr. Han är bra allt snäll han : ). Så nu har det blivit lite julkänsla här hemma. Har även lyssnat på en massa julmusik, mys. Köpt pepparkaksdeg, saffran & julmust också. När ska jag hinna baka förresten? 




Oväntat besök



Telefonen ringde precis, det var mammas sambo Rolf som ringde & berättade att han var i dalarna & tänkte komma & hälsa på : ). Så nu fick jag plocka ihop kläderna i raketfart & koka kaffe, vilken tur att vi hade saffrans sockerkaka kvar som vi fick med oss av bestemor : ). 

Vart tog orken vägen?

Kroppen har ingen ork, orkar ingenting idag bara ligger i soffan & kollar på teven. 
Började städa i garderoberna men kroppen bad mig gå och lägga mig igen, jag är trött, slut. Så nu ligger en hel hög med kläder på golvet, jag måste ta tag i det men inte nu. Skulle vara skönt om någon var här och passade upp på mig, städa, gjorde te, lagade mat, diskade, tvättade och masserade mig. Pricken över i, jag har fått dunder mensvärk, typiskt! Allt på samma gång. Tack & lov finns det ipren, som lindrar smärtan fantastiskt bra. 



Hemma

Är fortfarande sjuk. . . hostar förfärligt mycket, kommer upp äckelpäckel, usch. 
Rösten är inte den bästa heller, så jag är hemma idag och kurerar mig. 

Min älskade pappa ska opereras idag, tänker på Dig!


Nu när jag är hemma så tänkte jag passa på att städa min & Olles garderob, det behövs kan jag lova : ). 

Önskar Dig en fin dag!

Sugen på julfika


Hostar,hostar & hostar det vad jag gör här hemma. När jag pratade med mormor nyligen så tappade jag tom rösten lite då och då, jag kan inte jobba utan min röst som den är mitt största redskap där. Hoppas hoppas hoppas att det är över imorgon. 

Håller på att göra en saffrans fiskgryta nu, mums. Det är jag är mest sugen på nu är julmust & pepparkakor, toksugen. Min älskling kanske kan fixa det till sin sjuka älskling : ) 

Önskar er en mysig kväll!

 

Sjuk



Mår inge vidare idag, fryser, hostar, snorig & har feber. Gick till jobbet imorse men det har bara blivit värre & värre, så nu är jag hemma & ligger i soffan med en filt omkring mig. Hostan är värst, det är en rethosta jag har fått sådär så man nästan spyr, usch. 

Ska tända lite ljus här hemma, koka en kopp te, proppa i mig C-vitaminer & kolla på The Hills. Hoppas det känns bättre till kvällen, har verkligen inte tid med att vara sjuk denna vecka!

Hoppas Du har klarat dig från att bli sjuk!


Kram ♡

Fantastisk lördag

Började dagen på Birsta City med min älskade mamma. Vi handla lite smått & gott på IKEA som bla. en massa ljus (köpte någon ny ljusdoft äpple/kanel luktade fantastiskt), gardiner, tavellist mm. och sen vidare till Waynes för att ta en varsin god paj med sallad. Var även på change och passade på att köpa en ny bh när det var 50% på allt i butiken.

Sen var det en spännande bandymatch som väntade mellan Selånger - Falu BS. Nätt och jämt vann Falu BS med 4-5. Olle blev matchenslirar, han är bäst min lilla prins : ).

Fick otroligt god middag som bestemor hade gjort, fläskfilégryta & glass till efterrätt, mums.

På kvällen var vi hos de underbara männsikorna min bror, Carolin & Lillen. Där var det grönskar, dipp, chips, godis & cola som gällde och en massa prat, mys.

Nu är det Idol som gäller, chockande att Anna åkte ut.

Sen blir det staden ska inhandla adventsstjärnor : ).

Är underbart att vara hemma i Sundsvall!



Framme

Nu är vi framme, åh så härligt att få vara här igen. Jag njuter!

Nu är det inte långt kvar. . .


tills vi åker norrut till vackra Sundsvall. Det känns otroligt bra att vi äntligen får komma hem till Sundsvall igen, Sundsvall kommer nog alltid kännas som hemma för mig, det är nog där vi kommer att bo i framtiden eller det är vad jag vill iaf : ).

Har precis ätit en halv god pizza precis, den andra ligger i sopkorgen & där vill den vara : ).
Usch äter för mycket onyttigheter, måste bli förändring. 


Solduschen gick galant, känns alltid lite knepigt att stå där nakenfis och visa upp sig för en okänd människa, men vad gör man inte för att bli lite brun ; ). 


Önskar Dig en mysig fredag! 

Förresten känns mycket bättre i halsen efter allt te drickande : )

Nu var det min tur


Inatt vaknade jag & hade dunder ont i halsen, bläää.
Vill verkligen inte vara sjuk, det passar sig verkligen inte bra just denna helg eller det passar sig aldrig förresten : ). 
Självklart när jag känner mig hängig så är det så mycket att göra på jobbet, stress stress & stress, typiskt. 

Blir en hel del te drickande idag & halstabletter.

Det var på tiden



Har nyligen kommit hem, jag har varit på AfroPoweDance passet. Äntligen varit iväg & tränat, välbehövligt! 
Nu ska jag kliva ner i badet, mys. Ska skrubba mig ordentligt ikväll för imorgon väntas en soldusch för mig, jag längtar : ). Ska även hinna med att packa ikväll också, för till helgen åker vi till Sundsvall, jippie! Vad jag längtar! Jag & Olle har inte varit där sen vi flyttade till Falun i augusti, så det är verkligen på tiden. Ska bli underbart att få träffa alla när & kära där. Ska även hinna med lite shopping är det tänkt, mamma kanske kommer upp & gör mig sällskap : ). Olle/Falu BS ska även möta Selånger Olles moderklubb, spännande. 



Fira



Vi firar 1 år & 6 månader idag med att äta en mysig tre rätters middag & vin här hemma i lyan : ). 





1 år och 6 månader

Så länge har jag & min älskade Olle varit tillsammans idag.
Jag hoppas & tror att vår resa tillsammans kommer att forsätta länge, länge, länge.
Jag älskar dig Olle.

Berättar mer om hur vi ska fira denna dag senare : )


Julklappar



Denna vackra kropp & fina underkläder skulle jag vilja ha i julklapp : ).

Har inte tränat på väldigt länge igen, på torsdag tänkte jag gå iväg på gymmet & äta nyttigare måste jag också göra om jag någon gång ska få en liknade kropp. 

Älskade pappa



Fick ett samtal från min bror idag, han berättade att pappa ligger på sjukhus i Stockholm. Han har fått en balk som väger ton på sitt ben idag när han jobbade, så ena benet är brutet på flera olika ställen. Stackars min älskade pappa. Han som skulle börja på ett nytt jobb om ca två veckor. Älskar dig pappa, skulle vilja vara hos dig nu. 



Kladdkaka & fotbollsgalan



Ska sätta igång och baka en klassisk kladdkaka nu till fotbollsgalan, mums.

Recept på klassisk kladdkaka

100 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 1/2 tsk vaniljsocker
1/2 krm salt

Smörj & bröa en form. Smält smöret. Vispa ägg & socker pösigt & tillsätt smöret. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker & salt & rör ner i blandningen i äggsmeten. Rör om. Häll smeten i formen & grädda 10-15 minuter  i 200 grader, mums.

Kram ♡



Nytt balsam


Efter jobbet slank jag in på en frisörsalong på vägen hem & köpte Matrix biolage fortifying conditioner.
Det luktar fantastiskt gott & är ett bra balsam tycker jag. 

Lill Olle är sjuk så han är hemma & kurerar sig ikväll. Stackaren, får proppa i han c-vitaminer, halstabletter & te ikväll. Det gick bra för han första dagen på jobbet iaf & det kändes bra. Känns bra att vi jobbar i samma hus nu, alltid nära till varandra : ).


Legat i soffan och slappat & kollat på The Hills efter jobbet, skönt. 

Nu är det snart dags för att laga wok, mums.  



Ingen lunchdejt

Nu har jag precis ätit lunch här hemma alone, köttfärssås & pasta. Olle började idag på Länsförsäkringar och då skulle hans chef bjuda honom på lunch idag, så det blev ingen lunchdejt idag för mig.
 





Natti natti ♡


Ska nu snart krypa ner i nytvättade sängkläder, det är så mysigt att krypa ner då. 
Behöver gå att lägga mig i tid så jag känner mig utvilad imorgon när jag vaknar. 
Imorgon börjar jag klockan 08.00 igen. 


Önskar er en fantastisk natt.

Ost & kex



Ligger i soffan och har det bra, älsklingen kommer nu med goda ostar, kex, päron & vin. Ikväll är det mysigt igen : ).

Storstädning

Här hemma är det städning som gäller för fulla muggar, det luktar ljuvligt nu.

Diskat, bytt sängkläder, vädrat sängkläderna, vädrat i lägenheten, gjort rent spisen, gjort rent diskhon, lagt allt på rätt plats som var på fel ställe, dammsugit, skurat golvet, gjort rent toaletten, handfatet, badkaret & tvättat. Nu är det gjort, åh så skönt det är!

Snart är det dags för en promenad, skönt.

Grattis Sirius/Erik till segern!

Kram ♡ 

Tillökning på önskelistan

Denna parfym är en favorit som jag inte längre har & som jag vill ha : )



Gräsänka

Igår var jag som Ni vet gräsänka, som Olle var i Uppsala och spelade match mot Unik. De vann med 8-2 och Olle gjorde även mål, jippie : ).

Det var inte bara jag som var gräsänka, Ida & Marlene var ju även de gräsänkor. Så vi gick på staden och strosade runt i olika butiker igår, mysigt.

Åt även lunch med underbara Ida, det blev räksallad, mums.

Olle kom hem vid 20.30 och då fanns det pizza på bordet från Tonys, mums. Så igår satt vi i soffan och myste som vanligt och kollade på Beck bland annat.

När vi skulle gå och lägga oss så hittar vi tre stycken silverfiskar i sovrummet, fy faro dom har tom kommit dit nu. Olle får ringa till vår hyresvärd imorgon, det här går inte. 

Önskar er en trevlig söndag! 

Det blev inte som planerat

Det var tänkt att vi skulle åka till Uppsala i helgen som ni kanske vet. Först kolla på bandy och sedan gå ut på kvällen med vännerna där. Det blev inte som planerat, det passade inte just denna helg helt enkelt så vidare bra. 

1. Det har det varit någonting varje helg, kan vara skönt att inte ha något planerat alls.
2. Det kostar pengar.
3. Vi ska åka till Sundsvall nästa helg, åkande igen.
4. Annie var inte hemma i Uppsala.
5. Vi visste inte riktigt vart vi skulle bo. Som Erik hade match på söndag är det inte så värst snällt om vi skulle komma hem ca klockan 04.00 på lördagsnatten.
6. Cathrine jobbade så isf skulle hon åka ner efter hon jobbat och det betyder att jag skulle fått åka i spelarbussen, hade ingen lust med det och det kanske inte grabbarna hade heller.
7. Sovmorgon och bara ta det lugnt på söndag.

Uppsala får bli en annan gång när det passar bättre : ).

Idag börjar serien för Falu BS. De ska möta Unik,vi håller tummarna. 


Önskar Dig en trevlig dag ♡

Dubbelt upp med gotta till kvällen

Har varit en bra fredag på jobbet idag, haft saker att göra hela tiden fast ingen stress, skönt.

Efter jobbet gick jag och köpte en strut med kardemummakolor doppade i ljus choklad från Åre Chokladfabrik. Jag älskar Åre Choklad det är så gott.


När jag kom in i lägenheten hittar jag en strut med godis i på köksbordet som det står " Välkommen hem Puret! Ikväll är det Idol och mys. Du kan smaska på dom här tills jag kommer hem : ). Älskar dig! Olle"  Han är bäst!

Dubbelt upp med gotta till kvällen, vilken lyx!

Hoppas Ni också har gotta till kvällen : )

Kram ♡



Varit på invigning

Har varit mycket på jobbet idag igen, hoppas att det bli lugnare imorgon då det är fredag dessutom. 

Efter jobbet gick jag & några arbetskollegor på invigning, den nya italienska restaurangen Hammars, där bjöds det på dryck & snittar. Mkt gott & väldigt mysigt ställe, dit kommer sannerligen bli fler besök : ).

Ingen träningen idag heller, får bli till helgen.

Kram ♡ 




Mys fika

Jag & Olle blev sugen på fika, så vi gjorde en varsin chokladboll & latte : ).


Mysigt vi har det här i soffan.



Det varade bara i två veckor

Idag när jag kom till jobbet kom min chef till mig och berättade att de behöver mig på heltid, så nästa måndag börjar jag klockan 08.00 och slutar 17.00 igen. Jahaja, mer pengar blir det i alla fall : ). De bekväma arbetstiderna varade bara i två veckor, hehe.

Här hemma är det full rulle, Olle lagar mat & jag har precis dammsugit.

Som ni vet är det tv-kväll för oss på onsdagar, bonde söker fru & oskyldigt dömd. 
Min favorit i bonde söker fru är helt klart gaybonden Peter, han är så härlig. Hade kunnat vara bara ett program om honom & hans killar tycker jag : ).

Bonden Peter

Önskar er en mysig onsdagskväll.  

Kram ♡

Älskling, jag tror du ska börja jobba i thaikök

Haha, ingen morotssoppa för oss ikväll, eller jo, eller nej. Jag hade i lite cayennepeppar eller rättare sagt alldeles för mycket cayennepeppar. Det gick tyvärr inte äta den soppan, den såg så fin ut men efter varje slev så blev det hostattack, oj. Så nu ska Olle äta tomtegröt & ny bakat bröd & jag räkor & ny bakat bröd,
Vilken middag det blev idag : ).

Olle tyckte att jag skulle börja jobba i ett thaikök, ja kanske det : )

Hoppas du har fått en ätbar middag idag : )


Kram ♡

Jag behövde. . .

varva ner efter jobbet idag, det har varit så mycket idag att jag nästan ville bara sätta mig på golvet och börja gråta. Sådana dagar är inte kul. Så efter jobbet gick jag till ett bageri och köpte nybakt bröd som vi ska äta till den goda morotssoppan, sen in till en butik & inhandlade underbara julhem (ny tidning), sen vidare hem för att göra i ordning en kopp te och tända lite ljus. Det var så härligt att få sätta sig vid köksbordet med en härlig kopp te & ett bra magasin. Ännu ett magasin som handlar om julen, jag längtar : ). Pratade med Ida & vi kom överens om att vi tar en promenad idag, ska bli så skönt att få frisk luft. 

Tack mamma för att du ALLTID finns där och ger mig energi, älskar dig!

Önskar er en mysig kväll.

Kram ♡

 

En roliga & bra film

Mys i soffan & gotta. Det blev filmen what happens in vegas, den var riktigt rolig & bra.


Nu är det baddags.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll & en fantastisk natt.



Hyra film & skumbad

Ätit en otroligt god middag precis som jag & Olle hjälptes åt att laga, Bali. 

Skulle egentligen träna core idag, men Ida hade annat för sig ikväll & Olle är hemma idag från träningen pga. att han känner sig hängig, jag hoppade över träningen också och tränar imorgon ist. Så ikväll blir det att hyra film & köpa lite godis & mysa i soffan. Sen ska vi lägga oss i skumbadet och mysa, jag längtar. Olle köpte nytt skum idag, spännande och se om det var lika bra & luktar lika gott som det förra. Ska även göra en ansiktsmask, denna har jag & jag tycker den är kanon. 
Den kommer från The body shop & är djuprengörande.



Funderar på om det är någon bra ny film som har kommit ut precis?

Kram ♡



Girl talk

Låg i soffan med duntäcket & njöt som vanligt på en söndag framför Idol igår.

Storhandlade även igår på ICA MAXI med Cathrine, vi var där ca. en timme, ni förstår vad mycket det blev i vagnen : ).

Sen fort hem för en promenad med Cathrine & Ida till Marlene & hennes vackra rottweiler. Där bjöds det på äppelpaj, glass & te, mums. Vi var där i fem timmar, oj så mycket det finns att prata om. Blir nog fler mysiga girl talk i vinter när killarna spelar matcher.

Hoppas Ni hade en lika mysig söndag som mig!


Lördag

Godmorgonl,

Igår när vi var på staden strosade vi runt i olika butiker och sedan var det dags för lunch/fika med Stefan, Marlene & Anders. Salami brie smörgås för mig och till efterrätt chokladruta med kokos på, mums. 

På vägen hem köpte jag även dessa fina rosor
 

Middagen med Stefan & cathrine var mycket god, färsk pasta, en gryta med kött, senapssås & sallad. 
Hann även med att kolla på Liverpool, äntligen gjorde Keane mål : ). 

Bond filmen var sådär, den förra var mycket bättre. Men helt klart värd att se.

När vi kom hem satt vi i soffan och kollade på den underbara filmen Holiday, man mår riktigt gott när man ser den. 



kram ♡

Underbara lördag

Godmorgon,

vaknade 10.10 idag, så skönt med sovmorgnar. Nu ska vi äta tomtegröt med massvis kanel & socker och mysa framför nyhetsmorgon. Underbart med lördagar. Kanske inte så vackert väder utanför fönstret idag här i Falun, det regnar inte men är ljustgrått täcke över himmelen. Ge oss solen!

Idag ska vi gå på staden, titta i butiker och ta en fika, mys. Ikväll ska vi få middagsbesök av våra vänner Cathrine & Stefan. Sen ska vi gå på bio, den nya Bond filmen, längtar. Vilken underbar lördag.


Nu ska jag äta den goda tomtegröten och jag vill önska dig en fantastisk dag!

Kram♡

Skönt med fredagskvällar

Haft en mysig kväll med min underbara. Tacos, Cola, godis och idol. Mycket bra idolkväll, alla var väldigt duktiga. 
Har även fått massage av Olle ikväll, är så stel i rumpan och benen idag, jag undrar om jag kommer överhuvudtaget komma ur sängen imorgon : ). 

Ska väcka min underbara nu, sussar sött i soffan, dags för sängen : ). 
Imorgon är det sovmorgon, skönt.

Godnatt, jag önskar er vackra drömmar ♡

Varvar ner

Sitter i soffan nu med magasinet Lantliv julspecial och varvar ner. Har tänt en massa ljus och lyssnar på lugn musik, skönt.

Vad Lantliv var en mysig tidning, första gången jag köper den, blir fler gånger kan jag lova.

Längtar efter Olle, vill kramas, hålla om varandra och känna kärleken.

Önskar er en mysig fredagskväll ♡


Orkar inte

Jag är för lat för att gå upp till ICA MAXI, det får bli ICA i Centrum ist.

Varit en intensiv dag på jobbet, så jag orkar verkligen inte.

Jag får handla bara middagen för kvällen, som kommer att bli tacos.

Tacos är en fredagsmiddag för det mesta : ).

Så ikväll blir det tacos, idol, tända ljus och mys.


Ge oss en bil!!!!

Så jäkla less på att vi inte har någon bil. Snart köper jag en fast jag inte har något körkort.

Nästan varje vecka är det ett problem, man är beroende av andra hela tiden. Det är kanske inte så lätt att komma ihåg att vi följer gärna med andra och handlar varje vecka. Jag blir så less på att handla i centrum hela tiden, pengarna bara rullar iväg och stor handla utan bil är tugnt. Får väl se det så att det är bra träning kanske, men svårt att tänka så när man väl bär på kassarna.

Idag får jag ta med mig ryggsäcken och traska mig uppåt ICA MAXI.

ÅHHHHHHHHHHHHHH, vad arg jag är!!!!


Förlåt Olle för att det går ut över dig. Jag älskar dig! Tack för att du står ut med mig : ).

Träningsvärk

Helt mör i benen redan, jag undrar om jag kan gå i trappor imorgon : ). Är faktiskt ganska skönt med träningsvärk ändå, då vet man att det har tagit : ). 

Ska ta en snabbdusch nu och sen bums ner i sängen. 

Dröm vackra drömmar ♡

Benen & rumpan

Ikväll ska jag & Ida gymma, fokus på benen och rumpan.

Visst har vi varit duktiga denna vecka med träning, tre pass redan snart och ett fjärde ska det bli är det tänkt : ).
När man väl kommer igång är det underbart och träna. Behövs tränas nu i juletider, mat mat mat och ingen direkt nyttig mat heller. Efter jul har jag och Ida pratat om att då är det hårdträning som gäller och nyttig kost : ). 







Grattis Gustav

Idag har kungen namnsdag och inte är det bara han utan min Ollepollemes också. 
Det firades med en mysig frukost och paket.


Fint paket jag har gjort till Olle va? : )
Fint paket jag gjorde till Olle va? : )


Detta var i paketet.



Denna sprayvax luktar grape & pepparmint, är idealisk för alla hårtyper. Man sprayar från rot till topp i ett fuktigt hår eller torrt. 


Hoppas ni får en underbara torsdag ♡



Drömmer om en bebis

Jag och Olle har drömt om en bebis i framtiden, en lite tillökning i familjen. 
En liten hundvalp alltså, skulle vara så mysigt : )



Vi har även haft besök ikväll av Stefan och Cathrine, mysigt.

Sov så gott vänner ♡

Olles önskelista

Olle fyller år den 28 november så väntar han sig få presenter, haha. Här är hans önskelista.

Kalsonger från tex. Frank Dandy, Björn Borg, Tiger eller Calvin Klein.
Parfym, D&G light blue
Presentkort på Byxshopen
Gerrards bok, My Captains Book.
Mössa från Vickan, marinblått märke.
Klocka
Mp3 spelare. Creatice zen x-fi 8 eller 16 GB.



Min ring

Bjuder en bild på förlovningsringen, den kommer från Efva Attling.



Idag ska det firas

Grattis min älskade Olle, han har fått ett jobb idag på Länsförsäkringar.

Därför ska det firas här hemma idag med bubbel och god mat.



Kram ♡

Helt slut

Ja, det är jag verkligen. När jag kom hem från det svettiga träningspasset stod maten på bordet, tack hjärtat mitt. Sen la vi oss i soffan får att kolla på Liverpool. Jag somnade gott på Olles bröst, det är så mysigt att ligga där, man känner sig så trygg. Vaknade för en liten stund sen, jag behöver duscha av mig svetten kände jag!!!! Stackars Olle som har legat så nära mig när jag har luktat bläää. Så nu ropar duschen på mig, fast sängen ropar nästan högre. Är helt slut ikväll.


Godnatt mina vänner  ♡

Den vackra förlovningsringen

Äntligen har vi fått ringarna tillbaka efter det har varit på gravering, så vackert det blev. 

Det står i min ring - Mitt hjärta är ditt Olle 9/8-08 - i skrivstil. I Olles ring står det samma fast Therese.

Känns så underbart att få dela mitt liv med Olle, han är en fantastisk människa. Jag älskar dig så mycket.




Kebab med bröd

Det blev kebab med bröd till lunch idag, mums.

Nu ska jag kila iväg, ska på några ärenden åt jobbet.

Ikväll blir det AfroPowerDance, får nog till och med sällskap av Ida idag, så roligt att ha en träningsvän. 

Kram ♡ 

Önskelista

Önskelista till julen 2008

 

Soffan Monza i ljusgrått från Mio

Bruka Design  stora tallrikar, assietter & pastatallrikar i vitt

Ansiktsrengöring  från Decoleor

 Ansiktsvatten från Decleor

Nattkräm från Decleor

Lugnande ögongel från Decloer

Tandblekning

Hårborttagning med laser

Pedikyr

Ansiktsbehandling

Resa

Underkläder

Parfym

Marinblå våst från Camada goose.

Svarta löparbyxor från Nike

Welcome eller home sweet home skylt

Hjärttavla

 

 

Kommer säkert att fylla på denna önskelista ☺


Träning & soppkväll


Vad skönt att sluta klockan 16.00, en timme gör mycket.

Ska snart gå iväg med min vän Ida och träna core, längesen jag tränade mage och rygg, så nu är det dags.

Sen blir det soppkväll med bandykillarna och respektive, mysigt. 

Kram ♡

Lunch med Tuva & Olle

Är hemma på lunchen och har med mig lill Tuvis som är en liten Cocker spaniel flicka.
Ska gå ta en liten promenad med hjärtat nu, skönt med en lunchpromenad.

Hoppas ni får en ljuvlig måndag.

Perfekt söndagsfilm

Ligger i soffan med duntäcket och myser i soffan medan vi tittar på Casino Royale.
Ska nog på den nya bond filmen till nästa helg, älskar bond filmerna.



Önskar er en fantastisk natt!

Ingen vidare tur

Har precis tvättat mina sminkborstar, så nu är de rena och luktar gott : ).


Var på O´learys med Ida och käkade, mycket god mat men så mycket man fick, är proppmätt fortfarande. Matchen gick inge vidare, såg så ljust ut men icke sa nicke hade inte Giffarna tur med sig idag.

Inte gick det bättre för Falu BS heller. 

Nu sitter jag här och myser med ett gott kryddigt te och väntar på min älskade Olle ska komma hem och myspysa med mig.

 


Matchtittande

Mycket match tittande idag.

Nu har jag sett bandy igen, matchen var väl inte så kul att titta på, men
däremot vädret var helt fantastisk att vara ute i. Matchen blev 3-3.
Gick även en promenad från Lugnet och gud så härligt det var.

Om en stund ska jag och Ida gå till O´learys för att kolla på Giffarna, en mycket spännande match. De behöver verkligen vinna. 

Sen får vi åka direkt upp på Lugnet för att titta på bandy igen, hoppas verkligen att de vinner. 
Tror dom behöver göra det för den mentala biten.


Kram Therese

Godmorgon vänner

Blev en tidigt morgon idag, lika vackert väder idag också. Det är så vackert, när det är frost på träden, vitt på marken och solen skiner. 

Olle klev upp ur sängen ca klockan 08.00 idag, som de har samling klockan 09.00. Efter det kunde jag inte riktigt somna om så då gick jag upp med duntäcket till soffan. Så nu ligger jag och myser i soffan med magasinet Allt i Hemmet som handlar om Jul Special. Vad jag längtar till julen, det är så mysigt. Det är så skönt med helger kan man ligga och ta det lugnt på morgonen. 

Ska snart gå och fixa en liten helg frukost till mig själv, tänkte tända lite ljus också så blir det extra mysigt.

Önskar er en fantastisk dag!

CHOKLADTÅRTA

Som jag ändå sitter och myser i soffan med datorn i mitt knä så tänkte jag att jag kunde lägga ut receptet på chokladtårtan jag gjorde igår. 

CHOKLADTÅRTA

6 ägg
2 1/2 dl socker
300 g smör
300 g mörk blockchoklad
3 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver

Gör så här:

1. Vispa ägg och socker pösigt.

2. Smält smöret och blockchokladen i en kastrull, låt svalna.

3. Häll i den avsvalnade chokladsmeten i äggblandningen, rör om.

4. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ner i chokladsmeten, (blanda i några kryddor om du vill tex. kanel)

5. smörj en rund form med avtagbar kant och häll ströbröd över.

6. Hacka nötter tex. hasselnötter och mandlar och lägg överst.

7. Grädda kakan i ca 18 - 20 minuter i 225 grader ugn. 

Servera med en klick grädde eller glass.

NJUT!

Mysigt att ha bestemor & bestefar här

Vilken trevlig dag det har varit. 

Solen har skinit på mitt ansikte, så ljuvligt.

Matchen gick inge vidare för Falu BS idag, förlorade mot ett ryskt lag med 1-5, illa. 
Nya tag i morgon.

När Olle kom hem så gick jag, Olle, Östen och Eva på en restaurang som har kina - och Thaimat, det blev tre rätters, mums. Kändes som jag rullade hem.

När vi kom hem var det Liverpool som gällde, ett glas vin, den underbart goda choklad tåran jag gjorde igår till bestefar. Ska lägga ut receptet på den imorgon, ni måste prova göra den.

Det har även varit paketöppning här, bestefar fick vår gamla cd-spelare som vi har skaffat en hemmabio så behöver vi inte den längre och sen fick han cd-skivan Andra sjunger Olle Ljungström, vi lyssnade på den nyss och den var väldigt mysig. 

Så mysigt att ha bestemor och betefar hemma hos oss. 

Blir nog snart ost, kex och vin. Efter helgen har jag nog gått upp minst 5 kg : ). 

Hppas ni också har haft en mysig lördag.

Vilken fantastisk dag

Vilken fantastisk november dag vi vaknade till idag.

- 6 grader, klarblå himmel och solen skiner. 

Har precis ätit tomtegröt med en massa socker och kanel på och kollat på nyhetsmorgon.

Idag blir det bandy igen, skönt att få vara ute idag. 

Igår spelade Falu BS oavgjort mot ett rysktlag, 2-2 blev det. Olle var så duktig. 

Tänkte ta en dusch nu men kom på att jag tvättar här hemma och det är inte så trevligt och duscha som tvättvattnet kommer ut i badkaret, jag får helt enkelt vänta och gå med skitigt hår ett tag till.

Önskar er en underbar dag! 

RSS 2.0