Kantarellpaj.

Kantarellpaj Receptbild - Allt om Mat
glömde att fota gårkvällens middag och därför blev det en bild från "allt om mat".
en underbart god paj som passar perfekt såhär på hösten.
vanligt pajskal
kantareller
1 gullök
2 dl parmesanost
2 dl grädde
2 dl mjölk
3 ägg
salt & peppar
hacka löken. bryn löken och kantarellerna i en stekpanna i smör.
lägg i lök- och svampblandningen i pajskalet.
blanda ihop grädden, mjölken och äggen till en smet. smaksätt med salt och peppar. häll i äggsmeten i pajskalet.
strö över härlig smakrik ost och grädda i 175 grader i ca. 30 minuter tills äggstanningen stelnat och fått fin färg.
servera med sallad och kanske en kall senapsås.
tack david för inspirationen : )

Kommentarer
Postat av: victoria

Gud så god den ser ut, måste jag testa att göra någon dag.

2009-10-22 @ 12:28:29
URL: http://victoriaseecret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0