Första advent.

ännu en helg som har varit helt fantastisk. i fredags var det julpynt, pepparkakor och philadelphia på jobbet innan jag skulle träffa min mysiga familj på en restaurang för att få någonting i magen innan det var dags för en kväll uppe på lugnet för att heja på guldkornen som mötte edsbyn. där uppe kom även guldhjärtats mysiga familj. så vi var en heldel på läktaren som var där för att se guldhjärtat och guldkornen. tyvärr blev det ingen vinst då heller. efter matchen myste vi på och tänkte framåt ist för bakåt. det bjöds på svärmors janssons, massa olika sorter julöl, pepparkakor, philadelphia och glögg. det var så mysigt med alla hemma här hos oss.
lördagen var ingen vanlig lördag det var nämligen guldhjärtats födelsedag. jag startade dagen med fin sång och en morgongåva till mitt guldhjärta innan vi drog oss upp mot hotellet där våra familjer bodde för en hotellfrukost tillsammans med dem. sedan blev det en sväng på stan innan det var dags för oss att röra på oss till vårt hem för kaffe, julmust, tårta, massa annat gott och paketöppning. guldhjärtat fick så fina presenter av våra nära och kära. han fick bland annat böcker som till exempel Gängkrig 145, Peter Rätz Nio år som undercoveragent, biotherm produkter, saker till bilen med mera. sedan var det dags för att säga hej då till min älskade familj som skulle dra sig hemåt till hälsingland som mamma hade julfest igår. vi klädde granen även igår och oj vad fin den är. granen från vår egna skog i hälsingland. nu börjar man få julkänslor. på kvällen tog vi hem take away mat och myste. en lugn och skön kväll som var välbehövligt.
idag startade vi dagen med en julfrukost bestående av lussete, tomtegröt, skinkmacka med äppelmos och senap. mums. idag är det julskyltning och det blir nog en runda på stan för att få ännu mer julstämningen.

Kommentarer
Postat av: Zätavägen

Tusen tack för en underbar helg tillsammans.

2009-11-29 @ 20:29:49
Postat av: Madeleine

Vilken mysig helg ni haft med era nära och kära:)



Hoppas ni fick en mysig dag på stan (om ni kom iväg)..KRAAM

2009-11-29 @ 20:44:48
URL: http://livetuppochner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0