Vilken Glädje, Falu BS Klar För Elitserien



Fredagskvällen spenderades hos Marlene med tjejerna där vi följde matchen via datorn och samtal från Sofias familj, det blev mat från Tzatziki, rosé samt glass, chokladsås och bananer, riktigt gott och trevligt. 

Jag är väldigt rörd och överlycklig, Falu BS är tillbaka till elitserien. Det var svårt  att få in när slutsignalen gick att Falu BS vann mot Tillberga med hela 6-2, imponerande siffror. Supportrar samlades på Lugnet för att ta emot spelarna med ett jubel och ramsor. Spelarbussen eskorterades av de blåaskenet från polisbilarna, det var helt makalöst. Alla var så överlyckliga. Det firades med bland annat pomac och snittar.

 Idag blir det ännu mer firande efter dagens match mot Haparanda. Ska även tillägga att Olle tog bort gallret i fredags. Vi hade en het diskussion på lunchen om det där gallret, jag ville absolut inte att gallret skulle tas av men min älskade hade andra synpunkter på den saken. Han struntade i vad jag tyckte och tog av sig gallret. Det skulle han inte ha gjort, han fick nämligen en till ansiktsskada igår fast nu var det ögonbrynet som fick sys även ögat och kinden är svullen. Fin kille jag har nu. Det är tur att vi har fina bilder på han innan alla ansiktsskador så vi kan visa våra barn hur han såg ut innan.

 Gårdagens spenderades i soffan med hämtmat både från Tonys och China Thai, laddade batterierna för dagens match och kvällens firande. 

Kramar 



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Grattis till killarna och en högre division. KUL=)



Men du han borde nog ha gallret innan han blir tandlös;)Kram

2009-03-08 @ 20:35:13
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Bestemor

Ja verkligen roligt att Falu BS är tillbak i högsta divisionen, att får vara med om att få föra ett lag till en högre division, är nog bland det roligaste man kan få uppleva i idrottssamanhang.Stort grattis till Olle o de andra Falugrabbarna. Ja nu får Olle läka sina ansikts skador. Kanske kolla upp tanden, och prova ut ngn cool ansiskmask=galler till nästa sesong. För då lär det väl bli tuffare tag mot de stora grabbarna, som Murren,Mossan,Kuben mfl, eller hur.

2009-03-08 @ 20:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0