En Kväll Tillsammans Med Fina Vänner

Det här är de söta paret Andreas & Victoria. Victoria är en av mina bästa vänner, hon är bokstavligt talat helt underbar lika så hennes pojke Andreas. 

 

Ikväll har vi haft besök av de vackraste paret från Ljusdal, vi har ätit middag, vi har pratat om himmel och jord, vi har fikat, jag har bakat och de underbara folket har tittat på med nyfikna ögon när jag har gjort den maffiga New York blueberry cheesecaken. Imorgon är det min sista dag på byrån och mina arbetskollegor ska få njuta av det goda bakverket. 

 

Vi ses snart igen mina guldhjärtan!



Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh hoppas din sista dag på jobbet går bra iaf! Leilas new york cheesecake är min favorit, den är underbar!! Har smsat dig.. svara idag så vi vet :) Kramis

2009-07-17 @ 10:51:53
URL: http://sofija023.blogg.se/
Postat av: victoria

tusen tack för en toppen mysig kväll min solstråle, längtas redan tills vi ses igen. Hur blev kakan? o hur blev kak-kanten framför allt!? (; pusss

2009-07-19 @ 17:08:35
URL: http://[email protected]
Postat av: Livet hemma hos Linda

Mys med sina vänner är aldrig fel:)



Ja, då kanske vi ses i Kalmar då. Vi får hoppas att det blir lite bättre väder bara så ni kan njuta av sol och bad:)



Trevlig kväll /Kram

2009-07-19 @ 20:53:15
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Camilla

Oj, jag såg din fina kommentar nu. Uppskattar dina ord och det känns faktiskt skönt att man inte är ensam om att flytta till Falun. Ganska stor kontrast från lilla Skåne till Dalarna. Ja, jag har hållt kontakten med Stina ganska länge så det kändes ganska naturligt att bli hennes kund. Du är nöjd med Falun annars? Bor ni i city eller? Vi fick tyvärr ingen lägenhet där utan lite utanför, hosjö. Hmms, berätta gärna något om de, om du vet.



Kram, tack

2009-07-22 @ 20:11:26
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0