090209- Uppsala trippen

Underbara Melissa Horn - Långa nätter
  
Nu är vi tillbaka i Dalarna. Vilken fantastisk fin vinterdag det har varit här idag, hade velat varit ute i friska luften och njutit av solen i mitt ansikte.  Vi har haft en skön och lugn helg i Uppsala. Det var längesen vi träffade Erik och Annie, alltid så mysigt att få umgås med dem. När vi kom fram till Uppsala dumpade vi väskorna på stationen och sedan en promenad mot staden där vi strosade runt i butikerna innan vi gick till hotell Clarion för en helt fantastisk brunch med Erik och Annie, allt var så fantastiskt, miljön, sällskapet och maten. Blev väldigt skön shopping. Lite påsar blev det från, Village, Myrra, Kicks, The body shop och g-star. 

Sen tog vi en promenad hem till Erik & Annies lägenhet där vi satte oss i soffan och började läsa en varsin tidning medan vi åt mörkchoklad, mys. Sen vidare till Saffran Polo för en otroligt god middag, lammspett med tzatziki. Efter den goda maten tog vi en lång promenad till Niklas och Sara, välbehövligt med lite motion efter all mat. Hemma hos Niklas och Sara i den mysig lägheten smuttade vi lite på vin och hade allmänt trevligt med vännerna. Blev en riktig lyckad dag.

Igår var Erik och Annie på lägenhetsvisning och då passade jag och Olle på att ta en fika på mysiga café 018, det blev grillade foccacia och till efterrätt latte med chokladboll, mums. Sen var det dags för en bra bandymatch på studenternas. Blev en åktur med Stefan hem till Dalarna efter matchen. 

Idag blev vår soffa såld till en kille i Sundsvall som gick fotbollsgymnasiet där, den får komma hem till Sundsvall igen då blir den nog väldigt glad. Så nu är vi sofflös tills imorgon vid lunch, då kommer vi efterlängtade stora ljusa soffa hem till oss. Har även hunnit med middag på Lugnet med bandylaget samt respektive, mysigt. Efterrätten blev hemma i vår lya, turkisk yoghurt, färska jordgubbar och riven vit blockchoklad, lite inspiration från Katta. Superduper gott. 
Nu är det sängen här näst. 
Kramar



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fin låt. Har aldrig hört henne förut. Kul med ny musik. Ni verkar ha haft en toppenhelg. Mysigt att åka iväg, vill oxå;) Kram

2009-02-09 @ 22:24:42
Postat av: Livet hemma hos Linda

Hej

Låter som ni har haft en jättemysig helg. Alltid trevligt att träffa sina nära och kära:)



Receptet på rågbullarna kommer inom kort.

Önskar dig en trevlig kväll. Kram

2009-02-10 @ 18:29:28
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Therese

Anonym:

Ja, jag älskar den låten. Vi hade en helt fantastisk helg. Kramar



Linda:

Det är så mysigt. Tusen tack, ska använda mig av det när det blir brödbakning någon dag här framöver.



Önskar dig en underbar onsdagkväll!

Kram

2009-02-11 @ 21:00:51
URL: http://tessielessiesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0