Kantarellpaj.

glömde att fota gårkvällens middag och därför blev det en bild från "allt om mat".
en underbart god paj som passar perfekt såhär på hösten.
vanligt pajskal
kantareller
1 gullök
2 dl parmesanost
2 dl grädde
2 dl mjölk
3 ägg
salt & peppar
hacka löken. bryn löken och kantarellerna i en stekpanna i smör.
lägg i lök- och svampblandningen i pajskalet.
blanda ihop grädden, mjölken och äggen till en smet. smaksätt med salt och peppar. häll i äggsmeten i pajskalet.
strö över härlig smakrik ost och grädda i 175 grader i ca. 30 minuter tills äggstanningen stelnat och fått fin färg.
servera med sallad och kanske en kall senapsås.
tack david för inspirationen : )
Kommentarer
Postat av: victoria
Gud så god den ser ut, måste jag testa att göra någon dag.
Trackback